![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én égetett Quick Time film kép és a Windows Media fájlok a filmet DVD-n, de a Sony házimozi nem olvasta lemez jelenik meg az üzenetet, hogy "nem lehet olvasni a lemezt." A kompatibilis olvasni DVD-RW, DVD + RW, de azt hiszem, néhány pb a formátumot. Mit tegyek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te a lemez véglegesítése után a másolást?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lehet csak másolja a fájlokat a DVD és elvárják, hogy működik, akkor ezek átalakítását valamit a DVD-lejátszót, amelyek elismerik, lke VCD, DVD-Video, és így tovább
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Most már értem, én meg konvertálni a fájlt alkalmas fr játékos. Saját rendszer isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS a Vista Home Basic és az ATI HD 3200 grafikus. Pl javasoljuk alkalmas szoftver fr konverziót. Köszönet 2 valamennyi fr választ. |
|
| |||
| |||
| I use Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az Outlook nem fog nyomtatni vagy másolni??? | szappanhab | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 24. november 2008 11:43 |
| Másolás zeneszámokat a CD-ra a PC? | pete21 | Multimédia és kodekek | 4 | 2. augusztus 2008 14:43 |
| Need DVD másolat szoftvert! | Brunis | Multimédia és kodekek | 4 | 15. február 2008 22:11 |
| Hogyan kell másolni merevlemezek? | bigblair | Drives & Removable Media | 4 | 23. december 2007 08:51 |
| Másolás beillesztés problémákat. | tmockingbird | A Windows operációs rendszerek | 5 | 17. október 2007 08:51 |
| Téma eszközök | |
| |