![]() |
|
| |||
| |||
| אני שרוף Quick Time הסרט קבצים ו-Windows Media הסרט קבצים ב-DVD אבל Sony Home Theatre אינו קורא את הדיסק הוא מציג הודעת 'לא יכול לקרוא את הדיסק'. הוא תואם כדי לקרוא תקליטורי DVD-RW, DVD + RW, אבל אני חושב שזה קצת pb את פורמט הקובץ. מה עלי לעשות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם הדיסק finalise לאחר העתקה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא יכול פשוט להעתיק קבצים ל-DVD או לצפות מהם לעבוד, תצטרך להמיר אותם למשהו את נגן ה-DVD יהיה להכיר, lke VCD, DVD-Video וכך הלאה
|
| |||
| |||
| אני מבינה עכשיו, אני אמור להמיר את הקובץ המתאים fr Player. אזור מערכת isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS היא Vista Home Basic ו ATI HD 3200 גרפיקה. PL מציעים תוכנה מתאימה fr המרה. תודה 2 fr כל תגובה. |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב Nero
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Outlook לא להדפיס או להעתיק? | קצף סבון | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 24 נובמבר 2008 11:43 |
| העתקה של שירים על גבי תקליטור למחשב שלי? | pete21 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 2nd אוגוסט 2008 14:43 |
| צריך להעתיק תוכנת ה-DVD! | Brunis | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | ה -15 בחודש פברואר 2008 22:11 |
| כיצד להעתיק כוננים קשיחים? | bigblair | כוננים & נשלפת | 4 | 23 דצמבר 2007 08:51 |
| העתק ותדביק בעיות. | tmockingbird | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -17 אוקטובר 2007 08:51 |
| שרשרת כלים | |
| |