![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš sudegė Quick Time movie files ir Windows Media filmų failus į DVD, bet mano Sony namų kino teatro nėra svarstymą disko rodomas pranešimas "negaliu skaityti diską. Ji yra suderinama skaityti DVD-RW, DVD + RW, bet aš manau, kad kai kurie su formatu PB. Ką turėčiau daryti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar užbaigti diską nuo kopijavimo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs galite ne tik kopijuoti failus į DVD ir tikėtis, kad jie galėtų dirbti, turėsite paversti juos į kažką DVD grotuvas bus pripažinti Lke VCD, DVD-Video ir tt
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Suprantu dabar, aš esu turėtų konvertuoti failą tinkamas FR grotuvas. Mano sistema isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS yra Vista Home Basic "ir ATI HD 3200 Graphics. Pl rodo tinkama programinė įranga FR konversija. Ačiū 2 Visi FR atsakymą. |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |