![]() |
|
| |||
| |||
| Es sadegušo Quick Time movie files un Windows Media movie failus uz DVD, bet mans Sony mājas kinozāles nav lasījums disku, tas tiek parādīts ziņojums "nevar nolasīt disku". Tas ir savienojams nolasīt DVD-RW, DVD + RW, bet es domāju, ka daži pb ar faila formātu. ko man darīt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs pabeigt diska pēc kopēšanas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varat ne tikai kopēt failus uz DVD un sagaida viņus uz darbu, Jums ir pārvērst tos kaut DVD atskaņotājs atzīs, lke VCD, DVD-Video un tā tālāk
|
| |||
| |||
| Es tagad saprotu, es esmu vajadzēja konvertēt failu piemērots fr Player. Manas sistēmas isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS ir Vista Home Basic un ATI HD 3200 Graphics. Pl ierosināt piemērotu programmu fr konversiju. Paldies 2 all fr atbildi. |
|
| |||
| |||
| I use Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |