![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I spalony szybki czas plików filmowych i Windows Media plików z filmami na DVD, ale mój Sony zestaw kina domowego nie jest czytanie dysku wyświetla komunikat "nie można odczytać płyty. Jest kompatybilny do odczytu DVD-RW, DVD + RW, ale myślę, że niektóre pb w formacie pliku. Co powinienem zrobić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy sfinalizowania dysku po kopiowanie?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można po prostu skopiować pliki na płytę DVD i oczekują ich do pracy, będziesz musiał je konwertować do czego odtwarzacz DVD będzie uznać, lke VCD, DVD-Video i tak dalej
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Rozumiem teraz, mam na celu przekonwertować plik odpowiednie fr gracza. Mój system isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS jest Vista Home Basic HD 3200 i ATI Graphics. Pl zaproponować odpowiednie oprogramowanie fr konwersji. Dzięki 2 wszystkie odpowiedzi fr. |
|
| |||
| |||
| Używam Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |