![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am ars rapid timp film fişiere şi Windows Media filmul fişiere de pe DVD-ul meu, dar Sony Home Theatre nu este citit de disc se afiseaza mesajul 'nu se poate citi de disc ". Este compatibil pentru a citi DVD-RW, DVD + RW, dar cred ca unele pb cu formatul de fişier. ce trebuie să fac? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai finalizarea disc după copierea?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu puteţi doar copia fişiere la un DVD şi aştepta să funcţioneze, va trebui să se transforme într-le ceva de DVD player va recunosc, lke VCD, DVD-Video şi aşa mai departe
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Am inteles acum, eu trebuia să se transforme în fişier potrivit fr player. Sistemul meu este isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS este Vista Home Basic şi ATI HD 3200 Graphics. Pl sugerează potrivit software fr de conversie. Multumesc 2 toate fr răspuns. |
|
| |||
| |||
| Eu folosesc Nero
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |