![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я спалив Quick Time фільму файли і файли Windows Media фільм на DVD, але мій домашній кінотеатр Sony не читає диски виводить повідомлення "не можуть читати диски. Він сумісний читати DVD-RW, DVD + RW, але я думаю, що деяким Pb з файлами формату. Що мені робити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви завершити диск після копіювання?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете просто скопіювати файли на DVD і чекають їх на роботу, ви повинні перетворити їх у щось DVD плеєр буде визнати, LKE VCD, DVD-Video і так далі
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Тепер я розумію, я повинен перетворити файл відповідного гравця Fr. Моя система isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS є Vista Home Basic і ATI HD 3200 Graphics. Пл запропонувати відповідне перетворення Fr програмного забезпечення. Завдяки 2 всі Пт відповідь. |
|
| |||
| |||
| Я використовую Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Outlook не буде друкувати або копіювати?? | піна | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 24 листопада 2008 11:43 |
| Копія композиції компакт-диска на моєму комп'ютері? | pete21 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 2 серпня 2008 14:43 |
| Необхідність DVD копії програмного забезпечення! | Brunis | Мультимедіа & кодеки | 4 | 15 лютого 2008 22:11 |
| Як копіювати жорсткі диски? | bigblair | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 23 грудня 2007 08:51 |
| Копія вставки проблем. | tmockingbird | Операційні системи Windows | 5 | 17 жовтня 2007 08:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |