![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитвам се да си сложа песни в моя компютър на диск аз имам никакъв проблем при пускането Mp3 те години на диска към моя компютър но Im като trubble с този тип файл Аудио CD Track път песните играе перфектно на диска, но липома I плъзнете ги на диска към моя компютър просто му направи път към песента липома Искам да копирате песен в моя компютър Вероятно лесно да се направи, но Av бен опитват всякакви за час ![]() Надявам се някой може да помогне
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто използвайте WMP или WinAmp с RIP него?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Използвам Winamp болните имат поглед върху него ![]() Бих на все може просто да плъзнете ги компактдиска на десктопа и тя ще направи копие на песента
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD-та са защитени срещу копиране ..... има програми, които ще ви позволи тон плъзнете & капка, но няма да е формат MP3 и албум за пример, който не е компресиран ще поеме тон на пространството ... т.е. до 700mb на компактдиска.
Когато разпарям тях, както Carbon предложи те да бъдат компресирани в или MP3 или WMV файлове, в зависимост каква програма да използвате. Thes ще бъде около една шеста от размера, като се използват средните настройки (128kbs). Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| благодаря за това! Използвам Windows среден играч от 11 до разпарям тях също можете да вземете копие от пише песни, когато ги rip'ing![]() Благодаря за вашата помощ! Сега да си албум за PC Разкъсай ги като mp3 даБлагодаря отново Цитат:
__________________ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не мога да изгори всички песни в моята CD-R диск | Ace786 | Мултимедия & Codecs | 9 | 20 май 2009 01:59 |
| Песни Това ви напомня на видео игри! | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 2 | 13 април 2009 11:47 |
| Windows Media Player не играя няколко песни. | Jonathon28 | Мултимедия & Codecs | 9 | 18 Дек 2007 16:39 |
| Изтегляне Munna телугу MP3 песни | andhrudu9 | Изключено Тема Дискусия | 3 | 27 април 2007 05:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |