![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokouším se dát mé písně na mém PC a disk
Nemám žádný problém při uvedení mp3 to z disku do počítače ale im s trubble s tímto typem souboru CD Audio Track zkratek písničky hrát perfektní na disku, ale i boule přetáhněte ho na disk do počítače právě jeho tvorby zástupce píseň Wen chci kopírovat skladby na svém PC Pravděpodobně to ale snadné av bin snaží nejrůznějšími hodiny ![]() doufat, někdo by mohl pomoci
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Stačí použít WMP nebo WinAmp to rip to?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
I use winamp špatného se podíváte na to
![]() Já bych z ThO stačí přetáhnout je z CD na ploše a to vytvořit kopii píseň
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
CD jsou chráněny proti kopírování ..... existují programy, které Vám umožní to drag & drop, ale formátu by neměl být mp3 a alba například, že není komprimován bude trvat tun prostoru ... tj. až 700 megabajtů za CD.
Když rip, jak navrhoval Carbon budou komprimována do buď mp3, nebo WMV soubory, záleží jaký program používáte. Tyto bude přibližně jedna šestina velikost pomocí průměrné nastavení (128kbs). Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
|
|||
|
|||
|
díky za to!
Používám Windows mediální přehrávač 11 až rip také můžete mít kopii píše z písní, když jim rip'ing![]() díky za vaši pomoc! i dnes mají moje album na PC rip jako mp3 nadíky Citace: