![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθώ να μου τραγούδια μου σε ένα δίσκο του PC Δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν mp3 θέση του σε ένα δίσκο του υπολογιστή μου αλλά im trubble έχοντας με αυτό τον τύπο αρχείου CD ήχου Κομμάτι συντόμευση παίζουν τέλεια τα τραγούδια του δίσκου αλλά χελώνι i σύρετε τους για τον δίσκο σε pc μου το κάνει μόνο μια συντόμευση για το τραγούδι χελώνι Θέλω να αντιγράψει το τραγούδι μου στο PC μάλλον εύκολο να το κάνουμε, αλλά av Μπιν προσπαθούν κάθε είδους για ώρες ![]() ελπίδα κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά χρησιμοποιήσετε το Windows Media Player ή Winamp για να rip αυτό;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i κακή χρήση Winamp ρίξτε μια ματιά σε αυτό ![]() Θα ήθελα να του καίτοι μπορείτε να σύρετε τους στα ανοικτά των cd σε desktop και θα ήταν ένα αντίγραφο του τραγουδιού
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CDs προστατεύονται από την αντιγραφή ..... υπάρχουν προγράμματα που θα σας επιτρέψει t drag & drop, αλλά η μορφή mp3 δεν θα ήταν και ένα άλμπουμ, για παράδειγμα, ότι δεν είναι συμπιεσμένο θα αναλάβει τόνους το διάστημα ... δηλαδή μέχρι 700mb ανά CD.
Όταν κάνετε rip τους, όπως προτείνεται άνθρακα θα είναι είτε συμπιεσμένα σε mp3 ή wmv αρχεία, ανάλογα τι πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε. Θεσ θα είναι περίπου το ένα έκτο του μεγέθους, με μέσο όρο των ρυθμίσεων (128kbs). Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για αυτό! Χρησιμοποιώ τα παράθυρα μέσο παίκτη 11 έως ξήλωμα τους, επίσης, μπορείτε να πάρετε το αντίγραφο off γράφει τα τραγούδια τους, όταν rip'ing![]() ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Τώρα έχω μου άλμπουμ σε pc rip ως mp3 ναευχαριστώ και πάλι Απόσπασμα:
__________________ |