![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sam pokušava staviti moje pjesme na moj pc za disk Ja nemam problema prilikom stavljanja mp3-a od disk na moj pc ali nakon što im trubble s ove vrste datoteke CD Audio Track prečac pjesme savršeno igraju u disku ali izraslina i povucite ih na disk na moj pc njegove izrade samo prečicu do pjesmu izraslina želim kopirati pjesme na moj pc vjerojatno vrlo lako za napraviti, ali av bin pokussavaju svih vrsta za vrijeme ![]() nade netko može pomoći
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je koristiti wmp ili WinAMP potegnuti do nje?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| koristim winamp bolesne imaju pogled na nju ![]() Ja bih od mada možete jednostavno povucite ih cd na radnu površinu i da će to napraviti kopiju pjesmu
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD-ovi su zaštićeni od kopiranja ..... postoje programi koji će vam omogućiti t drag & drop, ali formatu ne bi i mp3 album npr. da se ne komprimirani će potrajati tona prostor ... tj. upto 700mb po CD-u.
Kada ih poderati, kao Carbon sugerirao da će biti sažete u jednu ili mp3 wmv datoteke, ovisno što programu koji koristite. Thes će biti otprilike šestinu veličini, koristeći prosječnu postavke (128kbs). My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| hvala za to! sam koristeći Windows medijalni player 11 do parati ih također možete preuzeti kopiju off piše pjesme kada ih rip'ing![]() Thanks for your help! I sada moje albume na pc parati ih kao mp3 nahvala opet Quote:
__________________ |