![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מנסה לשים את השירים שלי על גבי מחשב של הדיסק אין לי בעיה עם MP3 של בהצבת של הדיסק על גבי המחשב שלי אבל IM נתקל trubble עם סוג זה של קבצים תקליטור שמע קיצור מסלול את שירי משחק מושלם של הדיסק אבל אני wen לגרור אותם על גבי דיסק של המחשב שלי רק את קיצור הדרך כדי לבצע את השיר wen אני רוצה להעתיק את השיר על גבי המחשב שלי כנראה קל לעשות אבל באב bin מנסים כל מני במשך שעות ![]() מקווה שמישהו יוכל לעזור
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט להשתמש WMP או WinAMP כדי לקרוע את זה?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב winamp חולה יש להסתכל על זה ![]() הייתי של tho אתה פשוט יכול לגרור אותם מחוץ ל CD שולחן עבודה זה יגרום עותק של השיר
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תקליטורים מוגנים מפני העתקה ..... ישנן תוכנות שיאפשרו לך לגרור T & drop, אבל לא יהיה בפורמט MP3 ו אלבום לדוגמה, כי הוא לא ייקח את דחוסים טונות של שטח ... כלומר upto 700mb לכל תקליטור.
| |||
| |||
| תודה על זה! אני משתמש ב-Windows תיכוני Player 11 כדי לקרוע אותם גם אתה יכול לקחת ממני את העותק כותב את השירים כאשר rip'ing אותם![]() Thanks for your help! אני עכשיו יש לי את האלבומים ב-PC לקרוע אותם כקובץ MP3 לשוב תודה ציטוט:
__________________ |