![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandžiau įdėti savo dainas į savo kompiuterį iš disko Aš neturiu jokių problemų, kai išleidimą mp3 iš disko į mano PC but im atsižvelgdamas trubble su šio failo tipą CD Audio Track nuorodą dainas, vaidina puikiai iš disko, bet wen i vilkite juos iš disko į mano PC jo tiesiog padaryti nuorodą į dainą Wen Noriu kopiją daina ant mano PC galbūt lengva padaryti, bet av bin bando visus valandas rūšių ![]() tikiuosi, kas nors galėtų
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog naudokite WMP ar Winamp, kad per PTL jis?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Winamp blogai yra dėl to ieškoti ![]() Norėčiau iš tho galite tiesiog vilkite juos išjungti CD ant darbastalio ir jis taptų šios dainos kopiją
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Diskai yra apsaugoti nuo kopijavimo ..... Yra programos, kurios leis Jums T drag & drop, o formatas nebus mp3 ir kad, pavyzdžiui, nėra suspaustas užims tonų kosminių albumą ... ty upto 700MB vienam CD.
Jei PTL jų, kaip anglies pasiūlė jiems bus suspaustas į vieną mp3 ar WMV failus, priklausomai nuo to, kokią programą naudoti. Paremti Fondo bus maždaug vieną šeštąją dydį, naudojant vidutinius parametrus (128kbs). Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| thanks for that! naudoju Windows medial Player 11 RIP juos taip pat galite atlikti kopija nurašomas dainas, kai rip'ing juos![]() Thanks for your help! Dabar aš turiu savo albumų PC RIP juos kaip mp3 suDėkojame Citata:
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Aš negaliu įrašyti jokios dainos mano CD-R diskas | Ace786 | Multimedia & Codecs | 9 | Gegužė 20, 2009 01:59 |
| Dainas, kurios jums priminti, vaizdo žaidimai! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Balandis 13, 2009 11:47 |
| Windows Media leistuvas negali žaisti keletą dainų. | Jonathon28 | Multimedia & Codecs | 9 | 18 gruodis 2007 16:39 |
| Parsisiųsti Munna Telugų MP3 dainos | andhrudu9 | Off Topic Discussion | 3 | Balandis 27, 2007 05:01 |
| Temos įrankiai | |
| |