![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cenšos nodot manas dziesmas uz mana pc uz diska Man nav problēmu, liekot mp3 ir no diska uz manu pc bet IP, kas ir trubble ar šā veida failu, CD Audio Track shortcut dziesmas atskaņot ideāls no diska, bet wen i velciet tos no diska uz manu pc tās tikai padarot saīsni dziesmu wen i vēlaties kopēt dziesmas uz mana pc iespējams viegli darīt, bet av bin mēģina visiem stundas veidu ![]() ceru, ka kāds varētu palīdzēt
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienkārši lietot WMP un WinAMP to noārdīt to?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es izmantoju Winamp slims ir skatīties uz tā ![]() Es no tho varat vienkārši velciet tos pie cd par to desktop un tas padarītu kopiju dziesma
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD ir aizsargāti pret kopēšanu ..... ir programmas, kas ļaus jums t drag & drop, bet formāts nav mp3 un albuma, piemēram, ka nav saspiests piedalīsies t telpas ... ti, līdz pat 700mb uz CD.
Kad jūs rip tiem, kā Carbon ierosināts tās tiks saspiests, vai nu mp3 vai wmv failus, atkarībā no to programmu jūs izmantojat. Šīs preces būs aptuveni vienu sesto daļu lielumu, izmantojot vidējās iestatījumus (128kbs). Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| thanks for that! am Windows vidusdaļa spēlētājs 11 noārdīt tās arī varat veikt kopiju raksta pie dziesmas, ja rip'ing tos![]() thanks for your help! Tagad man ir mans albūms pc rip tos mp3 uzThanks again Quote:
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |