![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbuję umieścić moje piosenki na moim komputerze z dysku Nie mam problemu, gdy oddanie mp3 z dysku na moim komputerze ale im posiadające trubble z pliku tego typu CD Audio Track skrót odtwarzać utwory idealne na dysku, ale wen i przeciągnąć je na dysku na moim komputerze tylko jego tworzenia skrótu do utworu wen i wanna do kopiowania utworu na moim komputerze prawdopodobnie proste ale av bin próbuje wszelkich godzin ![]() nadzieję, że ktoś może pomóc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy używać WMP lub Winamp do zgrania to?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Używam Winampa chory ma patrzeć na to ![]() I would tho możesz po prostu przeciągnąć je na CD na pulpicie i to wykonać kopię piosenki
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Płyty są chronione przed kopiowaniem ..... istnieją programy, które pozwolą Ci t przeciągnij i upuść, ale format nie byłoby mp3 i album na przykład, że nie jest skompresowany podejmie ton przestrzeni ... tj. upto 700MB na dysku CD.
Po zgrać je, jak sugerował Carbon będą kompresowane do mp3 albo wmv lub, w zależności od tego, co program używasz. Thes będzie ok. jednej szóstej wielkości, przy użyciu średniej ustawienia (128kbs). My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| thanks for that! Korzystam z systemu Windows 11 do odtwarzacza medialnego zgrać je również można zrobić kopię off pisze piosenki, gdy ich rip'ing![]() dzięki za pomoc! I teraz moje albumy na PC zgrać je jako plik mp3 dothanks again Cytat:
__________________ |
![]() |
|
| Zakładki |