![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încerc să-mi pun melodii pe PC-ul meu de un disc Nu am nici o problemă, atunci când punerea mp3 ale unui disc pe PC-ul meu dar im având trubble cu acest tip de fişier de pe CD audio Melodie de comenzi rapide melodiile juca perfect de pe disc, dar bolfă i glisaţi-le de pe disc pe PC-ul meu sa doar a face o comandă rapidă la piesa tumoare Vreau să copiaţi cântec pe PC-ul meu , probabil, uşor de făcut, dar av bin încercat tot felul de ore ![]() sper cineva ar putea ajuta
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar folosirea WMP sau WinAmp pentru a rupe-o?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eu folosesc winamp bolnav trebuie să aruncaţi o privire pe el ![]() Aş de Thợ puteţi glisaţi-le de pe CD-ul de pe desktop şi să-l-ar face o copie a piesei
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD-urile sunt protejate împotriva copierii ..... Există programe care vă va permite nu drag & drop, dar nu ar fi în format MP3 şi un album, de exemplu, că nu este comprimat va dura până tone de spaţiu ... adică până la 700mb pe CD-ul.
Când rupe-le, astfel cum a fost sugerat de carbon vor fi comprimat în fie mp3 sau wmv imagini, în funcţie de program ce tine de utilizare. Thes va fi de aproximativ o şesime din mărimea, folosind setările de medie (128kbs). Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| multumesc pentru asta! sunt utilizaţi Windows median Player 11 pentru a rupe-le de asemenea, puteţi lua copie scrie pe cântece atunci când le rip'ing![]() Vă mulţumim pentru ajutor! Acum am mea albume pe PC rupe-le ca la mp3multumesc din nou Citat:
__________________ |
![]() |
|
| Marcaje |