![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúšam sa dať mojej piesne na mojom PC a disk Nemám žiadny problém pri uvedení mp3 to z disku do počítača ale im s trubble s týmto typom súboru CD Audio Track skratiek pesničky hrať perfektné na disku, ale aj boule pretiahnite ho na disk do počítača práve jeho tvorby zástupca pieseň Wen chcem kopírovať skladby na svojom PC Pravdepodobne to ale ľahké av bin snaží najrôznejšími hodiny ![]() dúfať, niekto by mohol pomôcť
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí použiť WMP alebo WinAmp to rip to?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I use winamp zlého sa pozriete na to ![]() Já bych z Tho stačí pretiahnuť je z CD na ploche a to vytvoriť kópiu pieseň
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD sú chránené proti kopírovaniu ..... existujú programy, ktoré Vám umožnia to drag & drop, ale formáte by nemal byť mp3 a albumy napríklad, že nie je komprimován bude trvať ton priestoru ... tj až 700 megabajtov za CD.
Keď rip, ako navrhoval Carbon budú skomprimovaná do buď mp3, alebo WMV súbory, záleží aký program používate. Tieto bude približne jedna šestina veľkosť pomocou priemernej nastavenia (128kbs). Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| vďaka za to! Používám Windows mediálny prehrávač 11 až rip tiež môžete mať kópiu píše z piesní, keď im rip'ing![]() vďaka za vašu pomoc! aj dnes majú moje albumov na PC rip ako mp3 navďaka Citácia:
__________________ |