![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim bir disk bilgisayar üzerine benim şarkı koymak için çalışıyorum Bir diskin benim bilgisayar üzerine hiçbir sorun mp3 koyarak var dosyasının bu tip ama Sohbet sahip trubble Audio CD Track kısayol şarkıları metropol i diskin benim onun sadece şarkı metropol i kısayol yapmadan adet üzerine onları sürükleyin disk ama mükemmel oyun benim bilgisayar üzerine şarkı kopyalamak istediğiniz belki yapmak çok kolay ama AV Bin saat her türlü çalışıyor ![]() umut birisi yardımcı olabilir
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece yırtmak için WMP veya Winamp kullanmak?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i Winamp hasta üzerinde bir göz ![]() i anda masaüstü için cd bunları devre dışı sürükleyebilirsiniz de tho ve bu şarkıyı bir kopyası olacak
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD kopyalama karşı ..... korunmaktadır bu sen sürükle ve bırak sağlayacak programlar, fakat biçimi mp3 ve bu alanı ton alacak sıkıştırılmış değil örneğin bir albüm olmaz ... yani UPTO 700mb başına CD.
Olarak Karbon onlar içine sıkıştırılmış olacak önerilen zaman, onları yırtarak ya mp3 veya WMV dosyaları, kullanmak ne programa bağlı. Thes yaklaşık bir boyutta altıncı ortalama ayarları (128kbs) kullanarak olacaktır. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Bunun için teşekkürler! mediyal oyuncu 11 kullanarak Windows pm de kopya çekebilirsiniz onları yırtmak için şarkı zaman onları rip'ing kapalı yazıyor![]() Thanks for your help! Şimdi benim albüm var PC mp3 olarak yırtarakTekrar teşekkürler Alıntı:
__________________ |