![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| намагаюся поставити мої пісні на свій ПК диск У мене немає проблем при виведенні в mp3 з дисків на моєму комп'ютері але їм мають Trubble з цим типом файлів CD Audio Track контекстного Пісні грають скоєних на диску, але я Вень перетягнути їх кола на своєму комп'ютері просто зробити посилання на пісню Вень Я хочу, щоб скопіювати пісні на свій комп'ютер ймовірно, це легко зробити, але В. бен намагаються всілякі годинник ![]() Надія хтось може допомогти
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто використовуйте WMP або WinAMP до Rip It?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я використовую Winamp жорстокого поглянути на нього ![]() Я б, Tho можна просто перетягнути їх з компакт-диска на робочому столі, і було б зробити копію пісні
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Компакт-диски захищені від копіювання ..... Є програми, які дозволять вам перетягнути T & падіння, але формат не буде mp3 та альбомі, наприклад, що не стискується займе тонн простір ... тобто ДО 700mb на компакт-диску.
Коли ви Rip них, як вуглець запропонували вони будуть або в стислому форматі MP3 або WMV файли, в залежності, яку програму Ви використовуєте. Фес буде представлено близько однієї шостої від розміру, з використанням середніх настройках (128Kbs). Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це! М. Використання Windows 11 медіальної гравця зірвати їх також можна взяти копію списує піснями, коли їх rip'ing![]() Дякуємо за вашу допомогу! Нині я маю мої альбоми на ПК Rip їх як mp3 вЩе раз спасибі Цитата:
__________________ |