![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Надявам се това е съответен въпрос и в правилния форум. Аз наскоро се изтеглят някои аудио файлове и след като те са били натоварени DAA файлове. Никога не съм чувал за този формат и съм съмнителен за опитват да ги превърнат както аз съм уверен, че да, какви са те и какво да правят с тях. Всякакви предложения или съвети ще бъдат признателност получили, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изтеглени откъдето стив?
| |||
| |||
| Помня, че някъде четене. Daa е ISO формат. Може да опитате с poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Дейв Здравей, те са били изтеглени аудио файлове от приятели компютър. Файловете са от лекция отбелязва, но се очаква те да бъдат в медиен формат, така че може да ги медия плеър или нещо такова. Coolyx бях водена да вярват, че е налице ISO linke както наистина споменати, за да преследват тази Avenue. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че те са poweriso само ISO файлове, така че ще трябва мощност ISO, след което отворете ISO и изгоря до Cd да разкрият индивидуални файлове в WAV или MP3 формат. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това може да помогне
| |||
| |||
| Да,. DAA файлове са версиите на ISO файлове, отваряне ги в ISO зрителя като PowerISO или MagicISO ще ви позволи да видите съдържаща файлове, двойно кликване в MagicISO и тя трябва да играе. От Уикипедия сайт на лъжи Намерих го да бъде същата като компресиран ISO файл. Не съм сигурен защо го е измислил .. |