![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Doufám, že to je relevantní otázka a ve správném fóru. Nedávno jsem se stáhli některé zvukové soubory a nahraje jednou byli DAA soubory. Nikdy jsem neslyšel o tomto formátu a jsem pochybní asi snaží převést jako já jsem si nejste jisti, co jsou nebo co s nimi. Jakékoli návrhy či rady by se vděčně přijali, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Staženo odkud Steve?
| |||
| |||
| Pamatuji si, že někde čtení. Daa je iso formátu. Mohli byste zkusit pomocí poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, byly staženy audio souborů z počítače přátelé. Soubory jsou skripta, ale jsem očekával, aby byly v médiích formátu tak bych mohl poslouchat je přes Media Player nebo tak něco. Coolyx jsem vedl k domněnce, že existuje ISO Linke jako byste skutečně uvedeno, tak jsem mohl sledovat, že avenue. |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že jsou pouze poweriso iso soubory, takže budete muset moc iso, potom otevřete iso a vypálit na CD odhalit jednotlivé soubory ve formátu wav nebo mp3. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tento může pomoci
| |||
| |||
| Ano. DAA soubory verzí ISO souborů, jejich zpřístupnění v ISO prohlížeč, jako například PowerISO nebo MagicISO vám umožní vidět obsažených souborů, dvojklikem jej v MagicISO, a měl by hrát. Z Wikipedie lokalita leží Našla jsem, že je stejný jako zazipovaný soubor ISO. Nejste si jisti, proč byla vynalezena .. |