![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Η ελπίδα αυτή είναι μια ερώτηση σχετική με το σωστό και το φόρουμ. Πρόσφατα κατεβάσει κάποια αρχεία ήχου και αφού είχαν φορτωθεί DAA Files. Ποτέ δεν έχω ακούσει για αυτή τη μορφή και είμαι αμφίβολη να προσπαθήσουμε για τη μετατροπή τους, όπως είμαι σίγουρος για το τι είναι ή τι θα γίνει με αυτούς. Κάθε πρόταση ή συμβουλή θα είναι ευπρόσδεκτο, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατέβηκε απ 'όπου steve;
| |||
| |||
| Θυμάμαι ότι κάπου ανάγνωση. DAA είναι μια μορφή ISO. Μπορείτε να δοκιμάστε poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, είχαν κατεβάσει τα αρχεία ήχου από ένα φίλους υπολογιστή. Τα αρχεία των διάλεξη σημειώσεις αλλά αναμένεται να είναι σε μια μορφή των μέσων ενημέρωσης, ώστε να μπορεί να ακούει τους με την πάροδο του media player ή κάτι τέτοιο. Coolyx ήμουν οδήγησε να πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα πρότυπο ISO Linke όπως αναφέρεται πράγματι έτσι θα μπορούσε να συνεχίσει ότι λεωφόρο. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι είναι poweriso μόνο αρχεία ISO, οπότε θα χρειαστεί εξουσία iso, στη συνέχεια, ανοίξτε το iso και να κάψετε CD, για να αποκαλύψουν τα μεμονωμένα αρχεία σε wav ή mp3 μορφή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό μπορεί να βοηθήσει
| |||
| |||
| Ναι. DAA αρχεία εκδόσεις του ISO αρχεία, το άνοιγμα τους σε ένα πρότυπο ISO θεατή, όπως PowerISO ή MagicISO θα σας επιτρέψει να δείτε τα αρχεία που περιέχονται, διπλό κλικ στο MagicISO και θα πρέπει να παίξει. Από την ιστοσελίδα της Wikipedia βρίσκεται βρήκα ότι είναι το ίδιο με ένα zipped αρχείο ISO. Δεν είστε σίγουροι για ποιο λόγο εφευρέθηκε .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι NZB Files και το πώς να κάνετε τη μετατροπή τους σε AVI αρχεία; | mpenney | Multimedia & Codecs | 1 | 7ο Σεπ 2008 03:00 |
| Μετατροπή. Mov (Quicktime) αρχεία. Avi αρχεία; | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 9 | 3η Μαρ 2008 12:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected με Win32/Hupigon.MN trojan | cjd666 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 21 Νοε 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected με Win32/Hupigon.MN trojan | Ancodi | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 13 | 17 Νοε 2007 02:49 |
| . pub αρχεία - βοήθεια! | 2shortplanks | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 14 Αυγ 2007 07:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |