![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Nadam se da je ovo pitanje i relevantne u ispravnom forum. Nedavno sam skinuti neke audio datoteke i jednom učitani su DAA datoteka. Nikad nisam čuo za ovaj format i sam sumnjičav oko pokušavate pretvoriti ih kao ja sigurni da ono što su oni i što učiniti s njima. Bilo koji sugestija ili savjet bi bilo zahvalno primili, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downloaded odakle Steve?
| |||
| |||
| Sjećam se da je negdje čitanja. Daa je iso formatu. Moglo bi probati koristeći poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, oni su preuzeli audio datoteka s prijateljima računalo. Datoteke su predavanje bilješke ali očekuje da se u medijima format tako da sam mogla slušati ih media player ili nešto. Coolyx bio sam vodio vjerovati da postoji ISO Linke kao što doista spominje tako da sam mogao slijediti put. |
|
| |||
| |||
| Mislim da su oni samo poweriso ISO datoteke, tako da ćete trebati power iso, a zatim otvorite iso i spali na Cd otkriti pojedinačnih datoteka u wav ili mp3 formatu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo svibanj pomoć
| |||
| |||
| Da,. DAA datoteka verzije ISO datoteka, otvaranje ih u ISO gledatelja, kao što su PowerISO ili MagicISO će Vam omogućiti da vidite sadržane datoteke, dvostruki klik na MagicISO i to bi trebao igrati. Sa Wikipedije site laži Našao sam ga da bude isto kao zazipan ISO datoteku. Ne znam zašto je to izmislio .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što su NZB Datoteke i kako vas pretvoriti ih u AVI datoteke? | mpenney | Multimedija i kodeci | 1 | 7. Sep 2008 03:00 |
| Pretvoriti. Mov (Quicktime) datoteka. Avi datoteke? | Kona1984hawaii | Multimedija i kodeci | 9 | 3. ožujak 2008 12:58 |
| Re: c: \ program files \ zajedničke datoteke \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN trojanskih | cjd666 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 21. studeni 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ zajedničke datoteke \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN trojanskih | Ancodi | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 17. studeni 2007 02:49 |
| . pab datoteke - pomoć! | 2shortplanks | Office & Applications | 1 | 14. kolovoz 2007 07:01 |
| Thread Tools | |
| |