![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi mindenki, Remélem ez egy fontos kérdés, és a megfelelő fórum. A közelmúltban néhány letölthető hangfájlok és egyszer loaded őket DAA fájlok. Még soha nem hallottam ezt a formátumot, és kétes vagyok kb próbálják átalakítani őket, mint én vagyok, nem biztos, hogy mik ezek, vagy mit tegyen vele. Bármilyen javaslatot, vagy tanácsot lenne hálásan fogadott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Letöltött ahol Steve?
| |||
| |||
| Emlékszem, hogy valahol olvasatra. Daa egy iso formátumban. Megpróbálhatja segítségével poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Szia Dave, ezek letölthetők audiók a barátok számítógépet. A fájlokat a jegyzet, de várható, hogy ezeket a Media Format úgy tudtam hallgatni őket, mint a média lejátszót, vagy valami ilyesmi. Coolyx voltam hihetik, hogy az ISO Linke Ha valóban említette így folytatja az utat. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem ezek csak poweriso ISO fájl, így szükség lesz hatalma iso, majd nyissuk meg az ISO és az égnek, hogy CD-t mutatják, az egyes fájlok wav vagy mp3 formátumban. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez hozzájárulhat
| |||
| |||
| Igen. DAA fájlok verzióit ISO fájlt, megnyitva őket egy ISO nézőt, mint a PowerISO, vagy MagicISO ami lehetővé teszi, hogy a zárt kép, dupla kattintással meg MagicISO és el kell játszani. A Wikipedia oldalán fekszik úgy találtam, hogy nem ugyanaz, mint a tömörített ISO fájlt. Nem biztos benne, miért nem volt kitalált .. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Milyen NZB Fájlok és hogyan kell átalakítani, hogy ha az AVI fájlokat? | mpenney | Multimédia és kodekek | 1 | 7. Szeptember 2008 03:00 |
| Konvertálás. Mov (Quicktime) fájlokat. Avi fájlokat? | Kona1984hawaii | Multimédia és kodekek | 9 | 3. március 2008 12:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai | cjd666 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 21. november 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai | Ancodi | Vírus, kémprogram és biztonság | 13 | 17. november 2007 02:49 |
| . pub fájlok - help! | 2shortplanks | Office & Applications | 1 | 14. augusztus 2007 07:01 |
| Téma eszközök | |
| |