![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, התקווה היא זו רלוונטית ועל השאלה הנכונה לפורום. לאחרונה אני קצת הורדת קבצי אודיו ו פעם שהם נטענים DAA קבצים. אני מעולם לא שמעתי על זה בבוקר ואת פורמט מפקפק בערך מנסה להמיר אותם כפי שאני בטוח כמו מה שהם או מה לעשות איתם. כל הצעה או ייעוץ יהיה קיבלה בהכרת תודה, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הורידו מאיפה סטיב?
| |||
| |||
| אני זוכר כי הקריאה איפשהו. Daa הוא בפורמט ISO. אתה יכול לנסות להשתמש poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| היי דייב, הם הורדת קבצי אודיו של חברים המחשב. הקבצים של הרצאה הערות אבל צפוי להם להיות בתוך פורמט מדיה, כדי שאוכל להאזין להם מעל Media Player או משהו. הייתי Coolyx הוביל להאמין כי קיימת ISO linke אתה אכן כפי שהוזכר, כדי שאוכל לקיים את אבניו. |
|
| |||
| |||
| אני חושב שהם poweriso רק קבצי ISO, אז תצטרך כוח ISO, אז פתח את ISO ו לצרוב Cd בודדת כדי לחשוף את הקבצים בפורמט WAV או MP3. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה עשוי לעזור
| |||
| |||
| כן,. DAA קובצי ISO של גרסאות קבצים, שפתח אותם ISO של הצופה כגון MagicISO או PowerISO יאפשר לך לראות את הכיל קבצים, לחץ לחיצה כפולה על זה MagicISO והוא צריך לשחק. מתוך אתר ויקיפדיה שקרים מצאתי שזה יהיה זהה בקובץ ZIP קובץ ISO. לא יודעת למה הוא המציא את זה .. |