![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Tikiuosi, kad tai yra svarbus klausimas ir į teisingą forumą. Neseniai atsisiųsti kai garso failus ir kai jie buvo pakrauti DAA failus. Aš niekada girdėjusi apie šį formatą, ir man įtartina apie bandyti paversti jas, nes esu tikras, kad tai, ką jie yra ar ką daryti su jais. Bet pasiūlymų ar patarimų būtų Dėkojame gavo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paimti iš kur Steve?
| |||
| |||
| Prisimenu, kad kažkur svarstymas. DAA yra iso formatu. Galite pabandyti naudoti PowerISO. http://www.poweriso.com/
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, jie buvo perkelti garso failus iš draugų kompiuterio. Failai yra Lecture Notes, tačiau aš tikėjausi, kad jie būtų iš žiniasklaidos formatu, galėčiau klausytis jų per media player ar kažką. Coolyx man buvo verčiami manyti, kad yra ISO Linke, kaip jūs iš tiesų minėta, kad galėčiau dirbti, kad prospekte. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jie PowerISO tik iso failus, todėl jums reikia galios, ISO, tada atidarykite ir ISO įrašyti į CD atskleidžia atskirus failus į WAV ar MP3 formatu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šitas gali padėti
| |||
| |||
| Yeah,. DAA failus redakcijos ISO failus atidaryti juos ISO žiūrovas pvz PowerISO arba MagicISO leis jums pamatyti esančių failų, dukart spustelėkite jį MagicISO ir jis turėtų žaisti. Straipsnis iš Vikipedijos svetainėje yra man nustatė, kad jis pats kaip zip ISO failą. Nežinote, kodėl ji buvo išrastas .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kokie NZB failus ir kaip jūs juos konvertuoti į AVI failus? | mpenney | Multimedia & Codecs | 1 | Rugsėjis 7, 2008 03:00 |
| Konvertuoti. Mov (QuickTime) failus. Avi failus? | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 9 | 3 kovas 2008 12:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 21, 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Virus, Spyware & Security | 13 | Lapkritis 17, 2007 02:49 |
| . paskelbimo failų - help! | 2shortplanks | Office Suites & Applications | 1 | Rugpjūtis 14, 2007 07:01 |
| Temos įrankiai | |
| |