![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everyone,
Ceru, ka šis ir attiecīgais jautājums, un pareizi forumā. Es nesen lejupielādēt dažus audio failus un vienu reizi ielādes tie DAA faili. Es nekad neesmu dzirdējis par šo formātu un esmu apšaubāmas par cenšas pārvērst tos kā es esmu pārliecināts par to, kādi tie ir, vai ko darīt ar tiem. Kādi ieteikumi vai konsultāciju būs pateicību saņēmis
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Lejupielādēti no kurienes Steve?
|
|||
|
|||
|
Es atceros lasījums kaut kas. Daa ir iso formātā. Jūs varētu mēģināt izmantot poweriso.
http://www.poweriso.com/
|
|||
|
|||
|
Hi Dave, tie ir lejupielādēti audio failus no draugiem datora. Faili ir lekciju piezīmes, bet es gaidīju tos ar multimediju formātā, lai es varētu klausīties gaitā tās Media Player vai kaut ko.
Coolyx biju rosināja domāt, ka ir ISO linke kā jūs tiešām minēts, lai es varētu strādāt šajā Avenue. |
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju, ka viņi ir poweriso tikai iso failus, tāpēc jums būs nepieciešama jauda ISO, tad atveriet ISO un ierakstīt CD atklāt atsevišķu failu WAV vai MP3 formātā.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Šis var palīdzēt
|
|||
|
|||
|
Yeah,. DAA failu versijas ISO failu, atverot tos ISO skatītājam, piemēram, PowerISO vai MagicISO ļaus jums redzēt, kas failu, veiciet dubultklikšķi uz tā MagicISO un tai vajadzētu būt. No Wikipedia vietā slēpjas Es atklāju, ka tā ir tāda pati kā zipped ISO failu. Neesat pārliecināts, kādēļ tā tika izgudrots ..
|