![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Nadzieja jest to istotne pytanie i we właściwym forum. Niedawno pobrać niektóre pliki audio i raz załadowane były Daa pliki. I nigdy nie słyszało o tym formacie i mam wątpliwości o próbujesz konwertować je jako jestem pewien co do tego, czym są i co z nimi zrobić. Wszelkie sugestie lub porady byłyby wdzięcznością otrzymała, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobrane z którego Steve?
| |||
| |||
| Pamiętam, że gdzieś czytania. Daa jest w formacie ISO. Można spróbować użyć poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, zostały one pobrane pliki audio z przyjaciółmi komputera. Pliki są notatki z wykładów, ale nie oczekuje się w mediach format tak mogę słuchać ich w Media Player czy coś. Coolyx byłem doprowadziło by sądzić, że istnieje ISO Linke jak wspomniano rzeczywiście tak, że będę mógł kontynuować drogę. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że są one poweriso tylko pliki ISO, więc będziesz potrzebował zasilania iso, a następnie otworzyć ISO i wypalić na CD, aby odsłonić poszczególnych plików w formacie mp3 lub wav. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To może pomóc
| |||
| |||
| Tak. Daa wersje plików są pliki ISO, otwierając je w ISO widza jak PowerISO lub MagicISO pozwoli Ci zobaczyć pliki, kliknij dwukrotnie w MagicISO i powinien grać. Z Wikipedii stronie leży I stwierdziła, że jest on taki sam jak spakowany plik ISO. Nie masz pewności, dlaczego to wynaleziono .. |