![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Sper ca aceasta este o întrebare relevantă şi corecte în forum. Am descarcat recent unele fişiere audio şi o dată au fost încărcate DAA Files. Nu am mai auzit de acest format şi sunt dubioase despre încercarea de a converti-le ca eu sunt sigur ca la ceea ce sunt sau ce sa fac cu ei. Orice sugestii sau sfaturi ar fi primit cu recunoştinţă, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Descărcat de unde Steve?
| |||
| |||
| Imi amintesc ca am citit undeva ca. Daa este un format ISO. Aţi putea să încercaţi să folosiţi poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Max Dave, care au fost descărcate fişiere audio de pe un computer prieteni. Fişierele sunt note de curs, dar am aşteptat să fie într-un format de mass-media, aşa că am putea să le asculta peste media player sau ceva de genul asta. Coolyx Am fost dus să creadă că există un ISO linke aşa cum aţi menţionat, într-adevăr, aşa că am putut urmări Avenue. |
|
| |||
| |||
| Cred că acestea sunt doar poweriso iso fişiere, astfel încât va fi nevoie de putere iso, apoi deschideţi iso şi arde pe CD pentru a descoperi individuale de fişiere în format MP3 sau WAV. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acesta poate ajuta
| |||
| |||
| Da,. DAA fişiere sunt versiuni de fisiere ISO, deschide-le într-un vizualizator ISO, cum ar fi PowerISO sau MagicISO vă va permite să vedea cuprinse imagini, dublu clic pe el în MagicISO şi ar trebui să joace. De la Wikipedia site-ul de minciuni am găsit-o pentru a fi la fel ca un fişier ISO ZIP. Nu sunt sigur de ce a fost inventat .. |
![]() |
|
| Marcaje |