![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Dúfam, že to je relevantná otázka a v správnom fóre. Nedávno som sa prevzali niektoré zvukové súbory a nahraje raz boli DAA súbory. Nikdy som nepočul o tomto formáte a som pochybné asi snažia previesť ako já jsem si nie ste istí, čo sú alebo čo s nimi. Akékoľvek návrhy či rady by sa vďačne prijali, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnuté odkiaľ Steve?
| |||
| |||
| Pamätám si, že niekde čítanie. Daa je iso formáte. Mohli by ste skúsiť pomocou poweriso. http://www.poweriso.com/
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, boli stiahnuté audio súborov z počítača priatelia. Súbory sú skriptá, ale som očakával, aby boli v médiách formátu tak by som mohol počúvať je cez Media Player alebo tak niečo. Coolyx som viedol k domnienke, že existuje ISO Linke ako by ste skutočne uvedené, tak som mohol sledovať, že avenue. |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že sú len poweriso iso súbory, takže budete musieť moc iso, potom otvorte iso a vypáliť na CD odhaliť jednotlivé súbory vo formáte wav alebo mp3. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tento môže pomôcť
| |||
| |||
| Áno. DAA súbory verzií ISO súborov, ich sprístupnenie v ISO prehliadač, ako napríklad PowerISO alebo MagicISO vám umožnia vidieť obsiahnutých súborov, dvojklikom ho v MagicISO, a mal by hrať. Z Wikipédie lokalita leží Našla som, že je rovnaký ako zazipovaný súbor ISO. Nie ste si istí, prečo bola vynájdená .. |