![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи еверыоне, Надам се да је ово питање и релевантне у исправном форум. Недавно сам скинути неке аудио датотеке и једном учитан су ДАА датотека. Никад нисам чуо за овај формат и сам сумњичави око покушавате претворити их као ја сигурни да оно што су они и шта учинити са њима. Било који сугестија или савет би било захвално примили, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доунлоадед одакле Стеве?
| |||
| |||
| Сјећам се да је негде читања. Даа је исо формату. Могло би пробати помоћу поуерисо. хттп://ууу.поуерисо.цом/
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| Хи Даве, они су преузели аудио датотека са пријатељима рачунар. Датотеке су предавање белешке али очекује да се у медијима формат тако да сам могла слушати их медиа плаыер или нешто. Цоолыкс био сам водио веровати да постоји ИСО Линке као што заиста помиње тако да сам могао да следи пут. |
|
| |||
| |||
| Мислим да су они само поуерисо ИСО датотеке, тако да ћете требати поуер исо, а затим отворите исо и спали на Цд показати појединачних датотека у уав или мп3 формату. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово мај помоћ
| |||
| |||
| Да,. ДАА датотека верзије ИСО датотека, отварање их у ИСО гледалаца, као што су ПоуерИСО или МагицИСО ће вам омогућити да видите садржане датотеке, двоструки клик на МагицИСО и то би требало играти. Са Википедија сите лажи Нашао сам га да буде исто као зазипан ИСО датотеку. Не знам зашто је то измислио .. |