![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт всім,
Сподіваюся, що це є важливим питанням і в правильному форумі. Нещодавно я скачав деякі аудіо-файли і раз вони були завантажені DAA файлів. Я ніколи не чув про такому форматі, і я сумнівався, намагаючись перетворити її, як і я впевнені, що вони знаходяться або що з ними робити. Будь-які пропозиції та поради будуть з вдячністю прийняті,
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звантажені з яких Стів?
|
|||
|
|||
|
Я пам'ятаю, що десь читав. DAA є ISO формату. Ви можете спробувати використовувати PowerISO.
http://www.poweriso.com/
|
|||
|
|||
|
Привіт Дейв, вони вже були завантажені звукові файли з комп'ютера друзів. Файли конспектів лекцій, але я чекав від них, щоб бути в форматі медіа, щоб я міг слухати їх над медіа-плеєр або щось.
Coolyx я прийшов до вважаємо, що є Лінк ІСО, а ви дійсно згадується, щоб я міг продовжувати цей шлях. |
|
|
|||
|
|||
|
Я думаю, що вони PowerISO тільки файли ISO, так що вам доведеться Power ISO, а потім відкрити ISO і записати на компакт-диск, щоб виявити окремі файли в WAV або MP3 формат.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Цей може допомогти
|
|||
|
|||
|
Так,. DAA файлів версії файлів ISO, відкривши їх перегляду таких як ISO або MagicISO PowerISO дозволить вам побачити, що містяться файлів двічі клацніть його в MagicISO і вона має грати. З сайту Вікіпедія брехні я знайшов його таким же, як заархівований файл ISO. Чи не знаю, чому він був винайдений ..
|