по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Шофьор HELP!

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти Януари 2008, 23:46
Новите държави Група

Здрасти

Наскоро reformatted и reinstalled ми HP лаптопа. Аз съм с Windows XP Media Center Edition, и се нуждаят от помощ преинсталирането моите водачи. Аз като че ли са загубили от "Шофьор оползотворяване" и обикновено просто отидете на manufactorers сайт, но аз знам DONT водачи, които имам. Проверих в "Device Manager" под "система" в контролния панел, но водачите с жълт въпросителен знак до тях (деинсталиран драйвери) просто казват неща като "База система Устройство", "Coprocessor," "PCI устройства," " видео контрольор "и др .. Има ли начин да намерим manufactorer на моите водачи? THX!
Old 14-ти Януари 2008, 06:04
Номер на групата

Да, какъв модел на компютъра имате ли

Моята система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Дънната платка:
Asus P5N-E
RAM памет:
GSkill 4GB DDR2
Графична карта (и):
EVGA д-NVidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптично устройство (а):
Мъртъв
Дело / PSU:
Generic дело, Generic PSU
Охлаждане:
Zalman 92 mm
Мрежа / Интернет:
на борда
Монитор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операционна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-битово кодиране
Old 14-ти Януари 2008, 19:23
Новите държави Група

Im не сте сигурни кой е продукт номер, така ще дам и двете

Продукт: HP Pavilion dv9000

P / N: EZ459UA # ABA
Old 14-ти Януари 2008, 22:39
Забранени група

опитайте този уебсайт -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

Аз опитах да го изтеглите, но аз няма да опитам така този и може би бихте могли да получите HP techs да ви помогне.

Наздраве и късмет

Моята система: Коен

Процесор (и):
Dual Core 2.11GHZ
Дънната платка:
Asus - M2N X SE
RAM памет:
2GB
Графична карта (и):
Звукова карта:
Hard Drive (и):
320GB SATA
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Шоу
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
BenQ
Операционна система (и):
Windows XP
Old 15-ти януари 2008, 11:02
Новите държави Група

THX тя работи. Моите графики изглежда по-добре и не мога да вляза в Интернет от компютъра. Въпреки, че аз арго получите звук. Единственият звук чувам, са силен знака Сигнал, когато аз правя нещо. Im хубава, че драйверите са инсталирани, защото всичките ми аудио драйвери изглежда са работещи в Device Manager. Въпреки че има един шофьор не е инсталиран, наречено PCI контролер, но под друга категория от аудио. Всеки, който имате някакви идеи за това как може да се определи ми звучи?
THX
Old 15-ти януари 2008, 18:44
Забранени група

За ваше добро да работят и да сте си, че тя ще бъде в добро settiings. Само провери, че нищо не е заглушен. Вашата звук на борда на дънната платка, или е външна карта???
Old 15-ти януари 2008, 22:38
Новите държави Група

Нейната Определено не изключите, просто проверява Свалих всички мои шофьори освен това казва Im липсващи А "PCI Устройство" Мисля, че те могат да имат нещо общо с нея. Im не сигурен дори къде да изтеглите драйвер за това
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc