![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Наскоро reformatted и reinstalled ми HP лаптопа. Аз съм с Windows XP Media Center Edition, и се нуждаят от помощ преинсталирането моите водачи. Аз като че ли са загубили от "Шофьор оползотворяване" и обикновено просто отидете на manufactorers сайт, но аз знам DONT водачи, които имам. Проверих в "Device Manager" под "система" в контролния панел, но водачите с жълт въпросителен знак до тях (деинсталиран драйвери) просто казват неща като "База система Устройство", "Coprocessor," "PCI устройства," " видео контрольор "и др .. Има ли начин да намерим manufactorer на моите водачи? THX! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, какъв модел на компютъра имате ли
| |||
| |||
| Im не сте сигурни кой е продукт номер, така ще дам и двете Продукт: HP Pavilion dv9000 P / N: EZ459UA # ABA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте този уебсайт -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| THX тя работи. Моите графики изглежда по-добре и не мога да вляза в Интернет от компютъра. Въпреки, че аз арго получите звук. Единственият звук чувам, са силен знака Сигнал, когато аз правя нещо. Im хубава, че драйверите са инсталирани, защото всичките ми аудио драйвери изглежда са работещи в Device Manager. Въпреки че има един шофьор не е инсталиран, наречено PCI контролер, но под друга категория от аудио. Всеки, който имате някакви идеи за това как може да се определи ми звучи? THX |
|
| |||
| |||
| За ваше добро да работят и да сте си, че тя ще бъде в добро settiings. Само провери, че нищо не е заглушен. Вашата звук на борда на дънната платка, или е външна карта??? |
|
| |||
| |||
| Нейната Определено не изключите, просто проверява Свалих всички мои шофьори освен това казва Im липсващи А "PCI Устройство" Мисля, че те могат да имат нещо общо с нея. Im не сигурен дори къде да изтеглите драйвер за това |