menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Driver HELP!

Reply

Thread Nástroje
Old 13 leden 2008, 23:46
Nový člen skupiny

Default Driver HELP!

Nazdar

Nedávno jsem přeformátován a přeinstalovat můj notebook HP. Já používám Windows XP Media Center Edition, a potřebujete pomoc přeinstalovali mého řidiče. Zdá se, že jsem ztratila "Driver oživení" a mělo by jít normálně do manufactorers stránkách, ale i dont vědět, které mají i řidiči. Ověřil jsem si na "Správce zařízení" v rámci "systému" v ovládacích panelech, ale řidiči se žlutým otazníkem vedle nich (odinstalovat ovladače) stačí říct věci jako "základního systému zařízení", "Coprocessor", "PCI zařízení," " video Controller ", atd. .. Existuje nějaký způsob, jak mohu zjistit manufactorer to mé řidičů? thx!
Old 14 leden 2008, 06:04
Dárce Skupina

Default Driver HELP!

Jo, co model počítače máte

Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základní deska:
Asus P5N-E
Paměť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mrtvý
Case / PSU:
Generic věc, Generic PSU
Chlazení:
Žalman 92 mm
Síť / Internet:
palubě
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operační systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 14 leden 2008, 19:23
Nový člen skupiny

Default Driver HELP!

Im nejste jisti, které je produktem číslo tak dám oba

Produkt: HP pavilon dv9000

p / n: EZ459UA # ABA
Old 14 leden 2008, 22:39
Banned Skupina

Default Driver HELP!

zkuste tuto webovou stránku -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

jsem se snažil dostat ke stažení, ale já ne tak zkuste to a možná byste mohli dostat HP technici, aby vám pomohl.

Na zdraví a hodně štěstí

Můj systém: Cohen

Processor (s):
Duální Core 2.11GHZ
Základní deska:
Asus - M2N X SE
Paměť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operační systém (y):
Windows XP
Old 15 leden 2008, 11:02
Nový člen skupiny

Default Driver HELP!

thx to fungovalo. Moje grafika vypadat lépe a může i přístup k internetu z počítače. Přestože i dotírat dostat žádný zvuk. Jediným zvukem i slyšet hlasité pípnutí, pokud se i něco udělat. Im si jistá, že jsou nainstalovány ovladače, protože všechny mé zvukové ovladače se zdá být v pracovní přístroj manažer. Přestože je zde jeden ovladač není nainstalován nazývá PCI řadič, ale pod jinou kategorii, než je zvuk. Každý, kdo má nějaké názory na to, jak lze stanovit i můj zvuk?
thx
Old 15 leden 2008, 18:44
Banned Skupina

Default Driver HELP!

Pro Vaše zdravé práci bych si myslel, že by bylo v řádném settiings. Stačí zkontrolovat, že nic není utlumen. Je váš zvuk na palubě desce, nebo je to externí kartu?
Old 15 leden 2008, 22:38
Nový člen skupiny

Default Driver HELP!

Jeho rozhodně nejsou na mute, jen kontrolovány I staľené všech mých řidičů kromě to říká im chybí "PCI zařízení" Myslím si, že může mít něco dělat. Im ThO nejsou jisti, kde stáhnout ovladač pro tento
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ovladač tiskárny Fine-skener Driver nebude fungovat. Systém Windows nemůže rozpoznat zařízení Dezintegrátor Digitální zobrazovací & Tiskárny 4 30.srpna 2009 08:02
Monitor řidiče rebelrider Graphics Cards & Monitory 4 2. listopadu 2008 18:23
Chybějící ovladače, nebo tak něco? Prosím pomozte. Nick11927 Multimedia & Kodeky 2 11. prosince 2007 14:21
Potřeba řidiče SpecV Notebooky, Mobily a PDA 2 3. prosince 2007 06:34
Jak nainstalovat ovladače na XP smudge2977 Obecné Software Chat 4 24. listopadu 2007 12:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.