![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Nedávno jsem přeformátován a přeinstalovat můj notebook HP. Já používám Windows XP Media Center Edition, a potřebujete pomoc přeinstalovali mého řidiče. Zdá se, že jsem ztratila "Driver oživení" a mělo by jít normálně do manufactorers stránkách, ale i dont vědět, které mají i řidiči. Ověřil jsem si na "Správce zařízení" v rámci "systému" v ovládacích panelech, ale řidiči se žlutým otazníkem vedle nich (odinstalovat ovladače) stačí říct věci jako "základního systému zařízení", "Coprocessor", "PCI zařízení," " video Controller ", atd. .. Existuje nějaký způsob, jak mohu zjistit manufactorer to mé řidičů? thx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, co model počítače máte
| |||
| |||
| Im nejste jisti, které je produktem číslo tak dám oba Produkt: HP pavilon dv9000 p / n: EZ459UA # ABA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste tuto webovou stránku -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| thx to fungovalo. Moje grafika vypadat lépe a může i přístup k internetu z počítače. Přestože i dotírat dostat žádný zvuk. Jediným zvukem i slyšet hlasité pípnutí, pokud se i něco udělat. Im si jistá, že jsou nainstalovány ovladače, protože všechny mé zvukové ovladače se zdá být v pracovní přístroj manažer. Přestože je zde jeden ovladač není nainstalován nazývá PCI řadič, ale pod jinou kategorii, než je zvuk. Každý, kdo má nějaké názory na to, jak lze stanovit i můj zvuk? thx |
|
| |||
| |||
| Pro Vaše zdravé práci bych si myslel, že by bylo v řádném settiings. Stačí zkontrolovat, že nic není utlumen. Je váš zvuk na palubě desce, nebo je to externí kartu? |
|
| |||
| |||
| Jeho rozhodně nejsou na mute, jen kontrolovány I staľené všech mých řidičů kromě to říká im chybí "PCI zařízení" Myslím si, že může mít něco dělat. Im ThO nejsou jisti, kde stáhnout ovladač pro tento |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ovladač tiskárny Fine-skener Driver nebude fungovat. Systém Windows nemůže rozpoznat zařízení | Dezintegrátor | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| Monitor řidiče | rebelrider | Graphics Cards & Monitory | 4 | 2. listopadu 2008 18:23 |
| Chybějící ovladače, nebo tak něco? Prosím pomozte. | Nick11927 | Multimedia & Kodeky | 2 | 11. prosince 2007 14:21 |
| Potřeba řidiče | SpecV | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 3. prosince 2007 06:34 |
| Jak nainstalovat ovladače na XP | smudge2977 | Obecné Software Chat | 4 | 24. listopadu 2007 12:46 |
| Thread Nástroje | |
| |