μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Οδηγός HELP!!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 23:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οδηγός HELP!!

Γεια σου

Πρόσφατα επαναδιαμορφώθηκε και επανεγκατάσταση μου HP laptop. Είμαι χρησιμοποιώντας το Windows XP Media Center Edition, και χρειάζεστε βοήθεια για την επανεγκατάσταση μου οδηγούς. I φαίνεται να έχει χάσει την "ανάκτηση Driver" και κανονικά θα πήγαινε στην ιστοσελίδα manufactorers, αλλά i dont ξέρτε οδηγοί που έχω. Έλεγξα τη "Διαχείριση Συσκευών", στο "σύστημα" στον πίνακα ελέγχου, αλλά οι οδηγοί με το κίτρινο ερωτηματικό δίπλα τους (απεγκατάσταση τους οδηγούς) να πω τα πράγματα όπως το "Βασικό σύστημα Device," "συνεπεξεργαστή," "PCI Device," " ελεγκτή βίντεο, "κλπ. .. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρείτε το i manufactorer του από τους οδηγούς μου; thx!
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 06:04
Ομάδα Δωρητών

Default Οδηγός HELP!!

ναι, ποιο μοντέλο υπολογιστή έχετε;

Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
Μνήμες:
GSkill 4GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
E-ΕΒΓΑ Nvidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Νεκρός
Υπόθεση / PSU:
Γένιο υπόθεση, Γένιο PSU
Ψύξη:
Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
εποχουμένως
Monitor (ες):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (s):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 19:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οδηγός HELP!!

Im δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι το προϊόν αριθμό έτσι θα δώσει δύο

Προϊόν: HP Pavilion dv9000

p / n: EZ459UA # ABA
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 22:39
Banned Ομάδα

Default Οδηγός HELP!!

δοκιμάστε αυτήν την ιστοσελίδα -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

Εγώ προσπάθησα να το αποκτήσουν για να κατεβάσετε αλλά δεν θα προσπαθήσουμε, ώστε αυτό και ίσως θα μπορούσατε να πάρετε το HP Techs για να σας βοηθήσει.

Cheers και καλή τύχη

Το σύστημά μου: Cohen

Processor (s):
Dual Core 2.11GHZ
Motherboard:
Asus - M2N X SE
Μνήμες:
2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Shaw
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Benq
Operating System (s):
Windows XP
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 11:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οδηγός HELP!!

thx λειτούργησε. My γραφικά δούμε καλύτερα και θ μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από τις εν λόγω υπολογιστή. Αν και θ επίκλισης μπαίνουν ήχο. Ο μόνος ήχος που ακούω είναι δυνατά ηχεί κάθε φορά που κάνω κάτι. Im πολύ σίγουρος ότι τα προγράμματα οδήγησης είναι εγκατεστημένα γιατί όλες μου ήχου οδηγοί φαίνεται να λειτουργεί στη συσκευή του διαχειριστή. Αν υπάρχει ένας οδηγός δεν έχει εγκατασταθεί ονομάζεται PCI ελεγκτή, αλλά σύμφωνα με τη διαφορετική κατηγορία από το ήχου. Όποιος έχει ιδέες για το πώς μπορεί να ορίσει ήχου μου;
thx
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 18:44
Banned Ομάδα

Default Οδηγός HELP!!

Για ήχο στην εργασία σας, θα έχουμε νόμιζα ότι θα είναι στον ήχο settiings. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι απενεργοποιημένο. Μήπως σας ήχου επί του σκάφους ή της μητρικής πλακέτας είναι μια εξωτερική κάρτα;;;
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 22:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οδηγός HELP!!

Η σίγουρα δεν σε σίγαση, μόλις ελεγχθούν Θα κατεβάσει όλα εκτός από τους οδηγούς μου λέει im λείπει ένα "PCI Device" Πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάτι να κάνει με αυτό. Im μη βέβαιος εάν εν τούτοις να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή Fine-Driver σαρωτής δεν θα λειτουργήσει. Τα Windows δεν μπορούν να ανιχνεύσουν Συσκευών Τεμαχιστής Digital Imaging & Printers 4 30 Αυγούστου, 2009 08:02
Παρακολούθηση οδηγού rebelrider Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 2η Νοεμβρίου 2008 18:23
Λείπει οδηγός, ή κάτι άλλο; Παρακαλώ βοηθήστε. Nick11927 Multimedia & Codecs 2 11 Δεκ. 2007 14:21
Ανάγκη οδηγού SpecV Laptops, Κινητά & PDA 2 3η Δεκ. 2007 06:34
Πώς Install Driver για XP smudge2977 Γενικά Λογισμικό Chat 4 24 Νοε 2007 12:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.