![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Πρόσφατα επαναδιαμορφώθηκε και επανεγκατάσταση μου HP laptop. Είμαι χρησιμοποιώντας το Windows XP Media Center Edition, και χρειάζεστε βοήθεια για την επανεγκατάσταση μου οδηγούς. I φαίνεται να έχει χάσει την "ανάκτηση Driver" και κανονικά θα πήγαινε στην ιστοσελίδα manufactorers, αλλά i dont ξέρτε οδηγοί που έχω. Έλεγξα τη "Διαχείριση Συσκευών", στο "σύστημα" στον πίνακα ελέγχου, αλλά οι οδηγοί με το κίτρινο ερωτηματικό δίπλα τους (απεγκατάσταση τους οδηγούς) να πω τα πράγματα όπως το "Βασικό σύστημα Device," "συνεπεξεργαστή," "PCI Device," " ελεγκτή βίντεο, "κλπ. .. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρείτε το i manufactorer του από τους οδηγούς μου; thx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ναι, ποιο μοντέλο υπολογιστή έχετε;
| |||
| |||
| Im δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι το προϊόν αριθμό έτσι θα δώσει δύο Προϊόν: HP Pavilion dv9000 p / n: EZ459UA # ABA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε αυτήν την ιστοσελίδα -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| thx λειτούργησε. My γραφικά δούμε καλύτερα και θ μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από τις εν λόγω υπολογιστή. Αν και θ επίκλισης μπαίνουν ήχο. Ο μόνος ήχος που ακούω είναι δυνατά ηχεί κάθε φορά που κάνω κάτι. Im πολύ σίγουρος ότι τα προγράμματα οδήγησης είναι εγκατεστημένα γιατί όλες μου ήχου οδηγοί φαίνεται να λειτουργεί στη συσκευή του διαχειριστή. Αν υπάρχει ένας οδηγός δεν έχει εγκατασταθεί ονομάζεται PCI ελεγκτή, αλλά σύμφωνα με τη διαφορετική κατηγορία από το ήχου. Όποιος έχει ιδέες για το πώς μπορεί να ορίσει ήχου μου; thx |
|
| |||
| |||
| Για ήχο στην εργασία σας, θα έχουμε νόμιζα ότι θα είναι στον ήχο settiings. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι απενεργοποιημένο. Μήπως σας ήχου επί του σκάφους ή της μητρικής πλακέτας είναι μια εξωτερική κάρτα;;; |
|
| |||
| |||
| Η σίγουρα δεν σε σίγαση, μόλις ελεγχθούν Θα κατεβάσει όλα εκτός από τους οδηγούς μου λέει im λείπει ένα "PCI Device" Πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάτι να κάνει με αυτό. Im μη βέβαιος εάν εν τούτοις να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή Fine-Driver σαρωτής δεν θα λειτουργήσει. Τα Windows δεν μπορούν να ανιχνεύσουν Συσκευών | Τεμαχιστής | Digital Imaging & Printers | 4 | 30 Αυγούστου, 2009 08:02 |
| Παρακολούθηση οδηγού | rebelrider | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 2η Νοεμβρίου 2008 18:23 |
| Λείπει οδηγός, ή κάτι άλλο; Παρακαλώ βοηθήστε. | Nick11927 | Multimedia & Codecs | 2 | 11 Δεκ. 2007 14:21 |
| Ανάγκη οδηγού | SpecV | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 3η Δεκ. 2007 06:34 |
| Πώς Install Driver για XP | smudge2977 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 24 Νοε 2007 12:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |