![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Nedavno sam reformatted i reinstalled moj HP laptop. Ja sam koristeći Windows XP Media Center Edition, a moj je potrebna pomoć ponovno instalirajte upravljačke programe. I izgleda da je izgubio "Driver oporavka" i obično samo idite na web stranicu manufactorers, ali ja dont znati što drivere imam. JA ček na "Device Manager" pod "Sustav" na upravljačkoj ploči, a driveri sa žutim upitnik pored njih (deinstaliran drivera) samo reći stvari poput "Osnove sustava Device", "koprocesor," PCI Device "," Video Controller ", itd. .. Ima li bilo koji način ja mogu naći manufactorer je moje drivera? thx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah, što modelu računalu imate
| |||
| |||
| Im ne siguran što je proizvod broj pa ću dati obje Proizvod: HP paviljon dv9000 p / n: EZ459UA # ABA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| isprobajte ovu web stranicu -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| thx to radila. Moja grafika izgledaju bolje i mogu pristupiti Internetu s tog računala. Iako ja licemjerje dobiti bilo koji zvuk. Jedini zvuk čujem su glasni Beeps kad god mogu učiniti nešto. Im ljepušan siguran driveri su instalirani, jer sve moje audio driveri pojaviti se biti rad u Device Manager. Iako je jedan vozač nije instalirana zove PCI kontroler, a pod drugu kategoriju od audio. Bilo tko imati bilo koji ideja kako Ja mogu škripac moj zvuk? thx |
|
| |||
| |||
| Za vaš zvuk za rad bih ste pomislili da bi bilo u zvuk settiings. Dovoljno je provjeriti da se ništa ne utišana. Je li tvoj zvuk na ploči matične ploče ili ga je neki vanjski karticu? |
|
| |||
| |||
| Njena definitivno ne na nijemi, pravedan ček I sve moje skinute drivere osim ona kaže im nedostaje je "PCI Device" Mislim oni svibanj imati nešto za napraviti sa njom. Im mada ne znam gdje se mogu skinuti vozač za ovaj |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device | Shredder | Digital Imaging & Pisači | 4 | 30 kolovoz 2009 08:02 |
| Monitor driver | rebelrider | Graphics Cards & Monitors | 4 | 2. studeni 2008 18:23 |
| Nedostaje upravljački program ili nešto? Please help. | Nick11927 | Multimedija i kodeci | 2 | 11. prosinac 2007 14:21 |
| Trebate vozač | SpecV | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 3. prosinac 2007 06:34 |
| Kako mogu na XP Install Driver | smudge2977 | Općenito Software Chat | 4 | 24. studeni 2007 12:46 |
| Thread Tools | |
| |