kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Driver SEGÍTSÉG!

Reply

Téma eszközök
Old Január 13, 2008, 23:46
Új tag Csoport

Default Driver SEGÍTSÉG!

Szia

Nemrég újra és újra my HP laptop. Én Windows XP Media Center Edition, és segítségre van szükségük az én újratelepítéséhez vezetők. Úgy látszik, hogy elvesztette a "Driver hasznosítás", és általában csak menj a manufactorers honlapján, de én dont tud, amikor a járművezetőknek én. Megnéztem a "Device Manager" a "rendszer" a vezérlőpulton, de a járművezetők a sárga kérdőjel mellett őket (uninstalled vezetők) csak mond dolgokat, mint a "Alaprendszer Device", "Coprocessor", "PCI Device" " video kontroller, stb .. van bármilyen módon én tud találni a manufactorer az én gépjárművezetők? thx!
Old Január 14, 2008, 06:04
Donor Group

Default Driver SEGÍTSÉG!

igen, milyen modellt számítógépen van-e

My System: hAvAAck Build 3

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Alaplap:
Asus P5N-E
RAM memória:
GSkill 4GB DDR2
Grafikus kártya (k):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optikai meghajtó (k):
Halott
Case / tápegység:
Generic Case, Generic PSU
Hűtés:
Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
fedélzeten
Monitor (ok):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operációs rendszer (ek):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64 bites
Old Január 14, 2008, 19:23
Új tag Csoport

Default Driver SEGÍTSÉG!

Im nem biztos benne, hogy ez a termék számát úgy adom mind

Termék: HP pavilon dv9000

p / n: EZ459UA # ABA
Old Január 14, 2008, 22:39
Tiltott Group

Default Driver SEGÍTSÉG!

Próbálja meg ezt a honlapot -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

Nekem van próbált-hoz kap ez a letöltés, de én nem így próbálja meg ezt, és talán el HP Techs segíteni.

Cheers, és sok szerencsét

My System: Cohen

Processzor (ok):
Dual Core 2.11GHZ
Alaplap:
ASUS - M2N X SE
RAM memória:
2GB
Grafikus kártya (k):
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
320GB Sata
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Shaw
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Benq
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 15, 2008, 11:02
Új tag Csoport

Default Driver SEGÍTSÉG!

thx mûködött. Saját grafikával és jobban néz ki, hogy elérhetőek az interneten, hogy a számítógépet. Bár én vidám kap semmilyen hangot. Az egyetlen hang hallom a hangosan sípol, ha én valamit. Im elég, hogy az illesztőprogramok telepítve vannak, mert minden hang-vezetők úgy tűnik, hogy a munkát az Eszközkezelőben. Bár van egy driver nincs telepítve úgynevezett PCI vezérlő, de az egy másik kategória, mint a hang. Anyone have any ideas, hogyan tudom javítani a hang?
thx
Old Január 15, 2008, 18:44
Tiltott Group

Default Driver SEGÍTSÉG!

Mert a hang, hogy én is gondoltam, hogy ez a hang settiings. Csak ellenőrizni, hogy nincs elnémítva. Ez a hang a fedélzeten, az alaplap, vagy ez egy külső kártya???
Old Január 15, 2008, 22:38
Új tag Csoport

Default Driver SEGÍTSÉG!

Az tuti, hogy nem a néma, csak ellenőrzött Letöltöttem minden járművezetők, kivéve azt mondja im hiányzik a "PCI Device" Úgy gondolom, hogy lehet valamit csinálni vele. Im tho ha nem biztos benne, hogy töltse le a járművezetői e
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Printer Driver Fine-scanner Driver nem fog működni. A Windows nem ismeri Device Shredder Digital Imaging & Nyomtatók 4 Augusztus 30, 2009 08:02
Monitor vezérlő rebelrider Grafikus kártyák és monitorok 4 2. november 2008 18:23
Missing driver, vagy valami? Kérem, segítsen. Nick11927 Multimédia és kodekek 2 11. december 2007 14:21
Need driver SpecV Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 3. december 2007 06:34
Hogyan tudom telepíteni az XP Driver smudge2977 General Chat szoftver 4 24. november 2007 12:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.