![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Nemrég újra és újra my HP laptop. Én Windows XP Media Center Edition, és segítségre van szükségük az én újratelepítéséhez vezetők. Úgy látszik, hogy elvesztette a "Driver hasznosítás", és általában csak menj a manufactorers honlapján, de én dont tud, amikor a járművezetőknek én. Megnéztem a "Device Manager" a "rendszer" a vezérlőpulton, de a járművezetők a sárga kérdőjel mellett őket (uninstalled vezetők) csak mond dolgokat, mint a "Alaprendszer Device", "Coprocessor", "PCI Device" " video kontroller, stb .. van bármilyen módon én tud találni a manufactorer az én gépjárművezetők? thx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| igen, milyen modellt számítógépen van-e
| |||
| |||
| Im nem biztos benne, hogy ez a termék számát úgy adom mind Termék: HP pavilon dv9000 p / n: EZ459UA # ABA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg ezt a honlapot -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| thx mûködött. Saját grafikával és jobban néz ki, hogy elérhetőek az interneten, hogy a számítógépet. Bár én vidám kap semmilyen hangot. Az egyetlen hang hallom a hangosan sípol, ha én valamit. Im elég, hogy az illesztőprogramok telepítve vannak, mert minden hang-vezetők úgy tűnik, hogy a munkát az Eszközkezelőben. Bár van egy driver nincs telepítve úgynevezett PCI vezérlő, de az egy másik kategória, mint a hang. Anyone have any ideas, hogyan tudom javítani a hang? thx |
|
| |||
| |||
| Mert a hang, hogy én is gondoltam, hogy ez a hang settiings. Csak ellenőrizni, hogy nincs elnémítva. Ez a hang a fedélzeten, az alaplap, vagy ez egy külső kártya??? |
|
| |||
| |||
| Az tuti, hogy nem a néma, csak ellenőrzött Letöltöttem minden járművezetők, kivéve azt mondja im hiányzik a "PCI Device" Úgy gondolom, hogy lehet valamit csinálni vele. Im tho ha nem biztos benne, hogy töltse le a járművezetői e |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Printer Driver Fine-scanner Driver nem fog működni. A Windows nem ismeri Device | Shredder | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | Augusztus 30, 2009 08:02 |
| Monitor vezérlő | rebelrider | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 2. november 2008 18:23 |
| Missing driver, vagy valami? Kérem, segítsen. | Nick11927 | Multimédia és kodekek | 2 | 11. december 2007 14:21 |
| Need driver | SpecV | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 3. december 2007 06:34 |
| Hogyan tudom telepíteni az XP Driver | smudge2977 | General Chat szoftver | 4 | 24. november 2007 12:46 |
| Téma eszközök | |
| |