פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

מנהל התקן help!!

Reply

שרשרת כלים
Old 13 ינואר 2008, 23:46
קבוצת חברות חדשות

Default מנהל התקן help!!

הי

אני לאחרונה reformatted ו HP הנייד שלי מחדש. אני משתמש ב-Windows XP Media Center Edition, ואת צריכה לעזור לי את מנהלי ההתקנים מחדש. אני נראה איבדו את "מנהלי ההתקנים התאוששות" ו כרגיל היה פשוט ללכת manufactorers האתר, אבל אני יודע איזה נהגים dont יש לי. בדקתי את "מנהל ההתקנים" תחת "מערכת" בלוח הבקרה של מנהלי התקנים, אך עם סימן שאלה צהוב לידם (הוסר הנהגים) רק להגיד דברים כמו "בסיס המערכת ההתקנים," "Coprocessor" "PCI ההתקנים," " Video Controller, "וכו '.. האם יש דרך שאני יכול למצוא את manufactorer של הנהגים שלי? thx!
Old 14 ינואר 2008, 06:04
קבוצת תורמים

Default מנהל התקן help!!

כן, איזה דגם מחשב יש לך

המערכת שלי: hAvAAck בניית 3

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
לוח האם:
ASUS P5N-E
זיכרון RAM:
GSkill 4GB DDR2
כרטיס מסך (S):
E-EVGA Nvidia GeForce 8600GT
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
כונן אופטי (S):
מת
Case / PSU:
גנרי מקרה, Generic PSU
Cooling:
זלמן 92mm
רשת / אינטרנט:
onboard
צג (S):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
מערכת הפעלה (S):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 14 ינואר 2008, 19:23
קבוצת חברות חדשות

Default מנהל התקן help!!

IM לא בטוח שהוא מספר את המוצר אז אני אתן את שניהם

מוצר: אוהל HP dv9000

P / N: EZ459UA # ABA
Old 14 ינואר 2008, 22:39
קבוצת מגורש

Default מנהל התקן help!!

נסה אתר זה -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

ניסיתי לקחת את זה כדי להוריד אבל אני לא כל כך לנסות את זה, אולי אתה יכול לקבל את HP techs כדי לעזור לך.

לחיים ובהצלחה

המערכת שלי: כהן

מעבד (ים):
DUAL CORE 2.11GHZ
לוח האם:
ASUS - M2N-X SE
זיכרון RAM:
2GB
כרטיס מסך (S):
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
320GB SATA
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Shaw
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
BenQ
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 15 ינואר 2008, 11:02
קבוצת חברות חדשות

Default מנהל התקן help!!

thx זה עבד. אזור הגרפיקה נראית יותר טוב ואני יכול לגשת לאינטרנט מאותו מחשב. למרות שאני מקבל כל צליל צביעות. רק שמעתי קולות הם Beeps חזק בכל פעם שאני עושה משהו. Im די בטוח, כי מנהלי ההתקנים מותקנים כל מנהלי ההתקנים שלי שמע נראה עבודה של מנהל ההתקנים. אף אחד שם הוא לא מותקן מנהל התקן הנקרא PCI Controller, אבל תחת קטגוריה אחרת מאשר שמע. כל אחד יש לך רעיונות איך אני יכול לתקן לי את הקול?
thx
Old 15 ינואר 2008, 18:44
קבוצת מגורש

Default מנהל התקן help!!

למען קול לעבוד הייתי כבר חשבתי שזה יהיה על קולות settiings. פשוט לבדוק את זה שום דבר לא מושתק. האם הקול שלך על לוח את לוח האם או שזה כרטיס חיצוני?
Old 15 ינואר 2008, 22:38
קבוצת חברות חדשות

Default מנהל התקן help!!

את בהחלט לא על השתק, רק בדק אני הורדתי את כל מנהלי ההתקנים מלבד זאת אומרת IM חסר א "PCI ההתקנים" אני חושב שהם יכולים להיות משהו לעשות עם זה. Tho im לא בטוח איפה ניתן להוריד מנהל התקן זה
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מנהל מדפסת של פיין נהג האם הסורק לא עובד. Windows לא יכול לאתר ההתקנים Shredder Digital Imaging & מדפסות 4 30 אוגוסט 2009 08:02
מנהל מעקב אחר rebelrider כרטיסי מסך & Monitors 4 2nd נובמבר 2008 18:23
נהג חסר, או משהו? אנא עזור. Nick11927 מולטימדיה רכיבי Codec 2 11th דצמבר 2007 14:21
דרוש מנהל SpecV מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 3rd דצמבר 2007 06:34
כיצד להתקין מנהל התקן על XP? smudge2977 כללי תוכנות צ 'אט 4 24 נובמבר 2007 12:46
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.