mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Vairuotojo HELP!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 13, 2008, 23:46
Naujas Narys

Default Vairuotojo HELP!

Labas

Aš neseniai pertvarkė ir iš naujo Mano HP nešiojamas. Aš naudoju Windows XP Media Center Edition, ir reikia padėti įdiegti savo tvarkykles. Man atrodo, kad jis prarado "Driver atkūrimo" ir paprastai eikite į manufactorers svetainėje, bet i dont know, kurį vairuotojai turiu. Tikrinant "Device Manager" pagal "sistema", valdymo skydelio, bet su geltonu klaustuku šalia jų vairuotojams (pašalinta vairuotojams) tik pasakyti, kad tokie dalykai kaip "bazės sistemos aparatu," Coprocessor "," PCI Device "," Video Controller "ir tt .. Is there any way I rasite manufactorer yra mano vairuotojams? Thx!
Old Sausis 14, 2008, 06:04
Donorų grupės

Default Vairuotojo HELP!

Yeah, ką modelio kompiuterį turite

Mano sistema: hAvAAck Build 3

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5N-E
RAM atmintis:
GSkill 4GB DDR2
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA e-GeForce 8600GT
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 500GB @ 7200RPM
Optical Drive (s):
Miręs
Case / PSU:
Generic Byla, Generic PSU
Aušinimas:
ZALMAN 92mm
Tinklas / Internetas:
laive
Monitorius (-ai):
Dell 2408WFP UltraSharp 2048 24 "
Operacinė sistema (-os):
ULT MS Vista, Ubuntu 7.10 64-bit
Old Sausis 14, 2008, 19:23
Naujas Narys

Default Vairuotojo HELP!

Im not sure, kuri yra produkto numeris, duosiu tiek

Product: HP Pavilion dv9000

P / N: EZ459UA # ABA
Old Sausis 14, 2008, 22:39
Banned Group

Default Vairuotojo HELP!

Išbandykite šią svetainę -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

Aš bandė priversti jį parsisiųsti, bet aš ne tai pabandykite ir gal jūs galėtumėte gauti HP techs jums padėti.

Cheers and good luck

Mano sistema: Cohen

Procesorius (-iai):
Dual Core 2.11GHZ
Pagrindinė plokštė:
Asus - M2N X SE
RAM atmintis:
2GB
Graphics Card (-ai):
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Shaw
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
BenQ
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 15, 2008, 11:02
Naujas Narys

Default Vairuotojo HELP!

thx jis dirbo. Mano grafika atrodo geriau, ir aš galiu gauti iš to kompiuterio interneto. Nors i cant get jokio garso. Tik garso girdi yra garsiai pypsi kiekvieną kartą, kai aš kažką daryti. Im tikime, kad vairuotojai yra įdiegtas, nes visi mano garso tvarkykles atrodo, dirba Device Manager. Nors vienas vairuotojas nėra įdiegta vadinamas PCI valdiklio, tačiau jos pagal kitą kategoriją, nei garso. Kas turite pasiūlymų, kaip galėčiau pataisyti savo garso idėjų?
thx
Old Sausis 15, 2008, 18:44
Banned Group

Default Vairuotojo HELP!

Jūsų garsą į darbą aš jau maniau, kad jis būtų patikimo settiings. Tiesiog pažymėkite, kad nieko nėra nutildytas. Ar jūsų garso laive plokštę ar tai išorės kortelę?
Old Sausis 15, 2008, 22:38
Naujas Narys

Default Vairuotojo HELP!

Jos tikrai ne nutildyti, tik patikrintas I downloaded visi mano vairuotojai išskyrus tai sako jiems trūksta "PCI Device" Manau, kad jie gali turėti ką nors daryti su juo. Im not sure tho jei norite atsisiųsti tvarkyklę šiam
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Printer Driver Fine-skenerio tvarkyklė neveikia. Windows negali aptikti Device Smulkintuvas Digital Imaging & Printers 4 Rugpjūtis 30, 2009 08:02
Monitoriaus tvarkyklės rebelrider Graphics Cards & Monitoriai 4 2 lapkritis 2008 18:23
Trūksta tvarkyklės, arba ką nors? Please help. Nick11927 Multimedia & Codecs 2 11 gruodis 2007 14:21
Reikia vairuotojo SpecV Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 3 gruodis 2007 06:34
Kaip įdiegti tvarkyklės XP smudge2977 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Lapkritis 24, 2007 12:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.