![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš neseniai pertvarkė ir iš naujo Mano HP nešiojamas. Aš naudoju Windows XP Media Center Edition, ir reikia padėti įdiegti savo tvarkykles. Man atrodo, kad jis prarado "Driver atkūrimo" ir paprastai eikite į manufactorers svetainėje, bet i dont know, kurį vairuotojai turiu. Tikrinant "Device Manager" pagal "sistema", valdymo skydelio, bet su geltonu klaustuku šalia jų vairuotojams (pašalinta vairuotojams) tik pasakyti, kad tokie dalykai kaip "bazės sistemos aparatu," Coprocessor "," PCI Device "," Video Controller "ir tt .. Is there any way I rasite manufactorer yra mano vairuotojams? Thx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, ką modelio kompiuterį turite
| |||
| |||
| Im not sure, kuri yra produkto numeris, duosiu tiek Product: HP Pavilion dv9000 P / N: EZ459UA # ABA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išbandykite šią svetainę -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| thx jis dirbo. Mano grafika atrodo geriau, ir aš galiu gauti iš to kompiuterio interneto. Nors i cant get jokio garso. Tik garso girdi yra garsiai pypsi kiekvieną kartą, kai aš kažką daryti. Im tikime, kad vairuotojai yra įdiegtas, nes visi mano garso tvarkykles atrodo, dirba Device Manager. Nors vienas vairuotojas nėra įdiegta vadinamas PCI valdiklio, tačiau jos pagal kitą kategoriją, nei garso. Kas turite pasiūlymų, kaip galėčiau pataisyti savo garso idėjų? thx |
|
| |||
| |||
| Jūsų garsą į darbą aš jau maniau, kad jis būtų patikimo settiings. Tiesiog pažymėkite, kad nieko nėra nutildytas. Ar jūsų garso laive plokštę ar tai išorės kortelę? |
|
| |||
| |||
| Jos tikrai ne nutildyti, tik patikrintas I downloaded visi mano vairuotojai išskyrus tai sako jiems trūksta "PCI Device" Manau, kad jie gali turėti ką nors daryti su juo. Im not sure tho jei norite atsisiųsti tvarkyklę šiam |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Printer Driver Fine-skenerio tvarkyklė neveikia. Windows negali aptikti Device | Smulkintuvas | Digital Imaging & Printers | 4 | Rugpjūtis 30, 2009 08:02 |
| Monitoriaus tvarkyklės | rebelrider | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 2 lapkritis 2008 18:23 |
| Trūksta tvarkyklės, arba ką nors? Please help. | Nick11927 | Multimedia & Codecs | 2 | 11 gruodis 2007 14:21 |
| Reikia vairuotojo | SpecV | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 3 gruodis 2007 06:34 |
| Kaip įdiegti tvarkyklės XP | smudge2977 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Lapkritis 24, 2007 12:46 |
| Temos įrankiai | |
| |