![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Nesen pārveidotais un pārinstalēta manu HP klēpjdators. Es lietoju Windows XP Media Center Edition, un ir vajadzīga palīdzība pārinstalēt manu draiveri. Man šķiet, ir zaudējuši "Driver reģenerācija", un tas parasti dodieties uz manufactorers mājas lapā, bet i dont zināt, ko vadītāji esmu. I pārbauda "Device Manager" zem "System", kas vadības panelī, bet ar dzeltenu jautājuma zīmi blakus tiem autovadītājiem (atinstalēt vadītājiem) tikai pateikt lietas, piemēram, "Base sistēma Device", "Coprocessor", "PCI Device", " video kontrolieri, "utt .. ir kāda veidā es varu atrast manufactorer's of my vadītāju? thx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah, kāda modeļa dators jums ir
| |||
| |||
| Im nezināt, kas ir produkta numuru, lai es dotu gan Produkts: HP Pavilion dv9000 p / n: EZ459UA # ABB |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izmēģināt šo vietni -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| thx to strādāja. Mana grafika izskatās labāk un es varu piekļūt internetam no datora. Kaut i cant get any sound. Tikai skaņas i dzirdēt ir skaļi pīkstieni, kad es kaut ko darīt. Im diezgan pārliecināts, ka draiveri ir uzstādīti, jo visi mani audio draiveriem, šķiet, strādā Device Manager. Lai gan ir viens draiveris nav instalēts sauc PCI kontrolieris, bet tā ar atšķirīgu kategoriju nekā audio. Kāds ir priekšlikumi par to, kā es varu noteikt manu skaņu idejas? THX |
|
| |||
| |||
| Jūsu skaņas uz darbu es esmu domāja, ka tas būtu skaņu settiings. Tikai pārbaudīt, ka nekas nav izslēgts. Vai jūsu skaņu kuģa mātesplatē vai tas ārējo karti? |
|
| |||
| |||
| Tā noteikti nav mēms, vienkārši pārbauda Es lejupielādēt visus savus vadītājus, izņemot tā saka im trūkst "PCI Device" Es domāju, ka tās varētu būt kaut ko ar to darīt. Im nav pārliecināts tho kur lejupielādēt dzinējspēks |