rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Kierowca POMOC!

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 stycznia 2008, 23:46
Nowe państwa grupy

Default Kierowca POMOC!

Cześć

Niedawno przekształconego i ponownie zainstalować mojego laptopa HP. Ja jestem przy użyciu systemu Windows XP Media Center Edition, a potrzebujesz pomocy ponownej moje sterowniki. I wydaje się, stracili "Driver odzysku", a zwykle po prostu przejść do manufactorers stronie, ale i dont know sterowników mam. Sprawdziłem w "Menedżerze urządzeń" w sekcji "System" w panelu sterowania, ale kierowcy z żółtym znakiem zapytania obok nich (odinstalować sterowniki) just say things like "Base System Device", "koprocesora," PCI Device "," Kontroler wideo ", itp. .. Czy jest jakiś sposób może znaleźć manufactorer na moje sterowniki? thx!
Old 14 stycznia 2008, 06:04
Grupa dawcy

Default Kierowca POMOC!

yeah, co model komputera masz

My System: hAvAAck Build 3

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Płyta główna:
Asus P5N-E
Pamięć RAM:
GSkill 4GB DDR2
Karta graficzna (y):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Martwy
Case / PSU:
Typowa sprawa, Generic PSU
Chłodzenie:
Zalman 92mm
Sieć / Internet:
na pokładzie
Monitor (y):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (-y):
MS Vista ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 14 stycznia 2008, 19:23
Nowe państwa grupy

Default Kierowca POMOC!

Im nie ma pewności, który jest produktem numer więc dam zarówno

Produkt: HP Pavilion dv9000

P / N: EZ459UA # ABA
Old 14 stycznia 2008, 22:39
Banned Grupa

Default Kierowca POMOC!

try this website -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

i starałem się go ściągnąć, ale i tak nie będzie, a może spróbować można uzyskać HP techs Ci pomóc.

Cheers and good luck

My System: Cohen

Procesor (y):
Dual Core 2.11GHZ
Płyta główna:
Asus - M2N X SE
Pamięć RAM:
2GB
Karta graficzna (y):
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Shaw
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Benq
Operating System (-y):
Windows XP
Old 15 stycznia 2008, 11:02
Nowe państwa grupy

Default Kierowca POMOC!

thx to działało. Moje grafiki wyglądają lepiej i mogę uzyskać dostęp do Internetu z komputera. Chociaż i cant get any dźwięku. Jedyny dźwięk słyszę są głośne dźwięki, gdy robię coś. Im pretty czy sterowniki są zainstalowane, ponieważ wszystkie moje sterowników audio wydają się być w pracy menedżera urządzeń. Chociaż istnieje sterownik nie jest zainstalowany kontroler PCI nazwie, ale w innej kategorii niż audio. Ktoś ma jakieś pomysły w jaki sposób mogę naprawić moją dźwięku?
thx
Old 15 stycznia 2008, 18:44
Banned Grupa

Default Kierowca POMOC!

Dla własnego dźwięku do pracy i would've myśli, że byłoby w należytym settiings. Wystarczy sprawdzić, czy nic nie jest wyciszony. Czy karta dźwiękowa na pokładzie płyty głównej, czy też zewnętrznej karty?
Old 15 stycznia 2008, 22:38
Nowe państwa grupy

Default Kierowca POMOC!

Jej na pewno nie na wyciszenie, tylko sprawdzone Ściągnąłem wszystkie moje sterowniki, oprócz tego, że mówi im brakuje "PCI Device" Myślę, że może mieć coś z nim zrobić. Im not sure tho gdzie pobrać sterownik dla tego
Reply

Register

Zakładki