mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Driver AJUTOR!!

Reply

Thread Tools
Old 13 ianuarie 2008, 23:46
Noile state Group

Salut

Recent am reformatat şi reinstalat meu laptop HP. Sunt utilizaţi Windows XP Media Center Edition, şi nevoie de ajutor pentru a reinstala meu drivere. I se pare că au pierdut "Driver de recuperare" şi în mod normal, du-te la site-ul manufactorers, dar i dont know care driver-i avea. M-am uitat la "Device Manager" în "sistem" în panoul de control, dar driver-ele cu galben semn de întrebare în dreptul lor (dezinstalată drivere) spune lucruri de genul "sistem de bază Device", "Coprocessor", "PCI Device", " video Controller ", etc .. există vreun mod în care pot găsi manufactorer de a-mi driver-ele? thx!!
Old 14 ianuarie 2008, 06:04
Grupul de donator

Da, ce model de calculator pe care le-aţi făcut

Sistemul meu: hAvAAck Build 3

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Plăci de bază:
Asus P5N-E
Memorie RAM:
GSkill 4GB DDR2
Placă grafică (e):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (e):
Mort
Cauza / PSU:
Generic de caz, Generic PSU
Răcire:
Zalman 92mm
Network / Internet:
la bord
Monitor (e):
Dell 2408WFP UltraSharp 2048 24 "
Sistem de operare (e):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 pe 64 de biţi
Old 14 ianuarie 2008, 19:23
Noile state Group

Im nu sunt sigur care este produsul numărul aşa i se va da ambele

Produs: HP Pavilion dv9000

P / N: EZ459UA # ABA
Old 14 ianuarie 2008, 22:39
Banned Group

încercaţi acest site -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

Am încercat să-l pentru a descărca, dar nu i se va încerca astfel încât acest lucru şi poate că ar putea ajunge la HP techs pentru a vă ajuta.

Noroc şi noroc

Sistemul meu: Cohen

Procesor (e):
Dual Core 2.11GHZ
Plăci de bază:
Asus - M2N X SE
Memorie RAM:
2GB
Placă grafică (e):
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
320GB sata
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Shaw
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Benq
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 15 ianuarie 2008, 11:02
Noile state Group

thx a mers. My grafica arata mai bine şi i pot avea acces la internet de la acel computer. Deşi i cant a lua orice sunet. Singurul sunet i aud sunetele sunt tare, ori de câte ori i facă ceva. Im destul de sigur că driverele sunt instalate, deoarece toate driverele audio-mi pare să fie de lucru în Device Manager. Deşi nu există un driver nu este instalat numit controler PCI, dar sub o altă categorie decât audio. Oricine are vreo idee despre cum pot să-mi repari sunet?
thx
Old 15 ianuarie 2008, 18:44
Banned Group

Pentru ca sunetul să lucreze i-am crezut că ar fi că ar fi în sunet settiings. Doar verifica faptul că nimic nu este dezactivat. Este placa dvs. de sunet de la bord sau placa de bază este o carte de externe?
Old 15 ianuarie 2008, 22:38
Noile state Group

Ei cu siguranta nu pe mut, doar verificat Am descarcat toate driverele cu excepţia spune im lipseşte un "PCI Device" Cred că le pot avea ceva de-a face cu el. Im Thợ în cazul în care nu sunt sigur de a descărca un driver pentru acest
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.