menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Driver HELP!

Reply

Thread Tools
Old 13 január 2008, 23:46
Nový člen skupiny

Default Driver HELP!

Nazdar

Nedávno som preformátovaný a preinštalovať môj notebook HP. Ja používam Windows XP Media Center Edition, a potrebujete pomoc přeinstaloval môjho vodiča. Zdá sa, že som stratila "Driver oživenie" a malo by ísť normálne do manufactorers stránkach, ale i dont vedieť, ktoré majú aj vodiči. Overil som si na "Správca zariadení" v rámci "systému" v ovládacích paneloch, ale vodiči sa žltým otáznikom vedľa nich (odinštalovať ovládače) stačí povedať veci ako "základného systému zariadenia", "Coprocessor", "PCI zariadení," " video Controller ", atď .. Existuje nejaký spôsob, ako môžem zistiť manufactorer to mojej vodičov? thx!
Old 14 január 2008, 06:04
Darcu Skupina

Default Driver HELP!

Jo, čo model počítača máte

Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základná doska:
Asus P5N-E
Pamäť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mŕtvy
Case / PSU:
Generic vec, Generic PSU
Chladenie:
Žalman 92 mm
Sieť / Internet:
palube
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operačný systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 14 január 2008, 19:23
Nový člen skupiny

Default Driver HELP!

Im nie ste istí, ktoré je produktom číslo tak dám obidva

Produkt: HP pavilón dv9000

p / n: EZ459UA # ABA
Old 14 január 2008, 22:39
Banned Skupina

Default Driver HELP!

skúste túto webovú stránku -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

som sa snažil dostať k stiahnutiu, ale já ne tak skúste to a možno by ste mohli dostať HP technici, aby vám pomohol.

Na zdravie a veľa šťastia

Môj systém: Cohen

Processor (s):
Duálny Core 2.11GHZ
Základná doska:
Asus - M2N X SE
Pamäť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 15 január 2008, 11:02
Nový člen skupiny

Default Driver HELP!

thx to fungovalo. Moja grafika vyzerať lepšie a môže aj prístup k internetu z počítača. Hoci aj dotírat dostať žiadny zvuk. Jediným zvukom i počuť hlasné pípnutie, ak sa aj niečo urobiť. Im si istá, že sú nainštalované ovládače, pretože všetky moje zvukové ovládače sa zdá byť v pracovnej prístroj manažér. Hoci je tu jeden ovládač nie je nainštalovaný nazýva PCI řadič, ale pod inú kategóriu, ako je zvuk. Každý, kto má nejaké názory na to, ako sa dá stanoviť aj môj zvuk?
thx
Old 15 január 2008, 18:44
Banned Skupina

Default Driver HELP!

Pre Vaše zdravé práci by som si myslel, že by bolo v riadnom settiings. Stačí skontrolovať, že nič nie je utlmená. Je váš zvuk na palube doske, alebo je to externú kartu?
Old 15 január 2008, 22:38
Nový člen skupiny

Default Driver HELP!

Jeho rozhodne nie sú na mute, len kontrolujú I stiahnutie všetkých mojich vodičov okrem to hovorí im chýba "PCI zariadenia" Myslím si, že môže mať niečo robiť. Im Tho nie sú istí, kde stiahnuť ovládač pre tento
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.