![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar
Nedávno som preformátovaný a preinštalovať môj notebook HP. Ja používam Windows XP Media Center Edition, a potrebujete pomoc přeinstaloval môjho vodiča. Zdá sa, že som stratila "Driver oživenie" a malo by ísť normálne do manufactorers stránkach, ale i dont vedieť, ktoré majú aj vodiči. Overil som si na "Správca zariadení" v rámci "systému" v ovládacích paneloch, ale vodiči sa žltým otáznikom vedľa nich (odinštalovať ovládače) stačí povedať veci ako "základného systému zariadenia", "Coprocessor", "PCI zariadení," " video Controller ", atď .. Existuje nejaký spôsob, ako môžem zistiť manufactorer to mojej vodičov? thx! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo, čo model počítača máte
|
|||
|
|||
|
Im nie ste istí, ktoré je produktom číslo tak dám obidva
Produkt: HP pavilón dv9000 p / n: EZ459UA # ABA |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
skúste túto webovú stránku -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
|
|||
|
|||
|
thx to fungovalo. Moja grafika vyzerať lepšie a môže aj prístup k internetu z počítača. Hoci aj dotírat dostať žiadny zvuk. Jediným zvukom i počuť hlasné pípnutie, ak sa aj niečo urobiť. Im si istá, že sú nainštalované ovládače, pretože všetky moje zvukové ovládače sa zdá byť v pracovnej prístroj manažér. Hoci je tu jeden ovládač nie je nainštalovaný nazýva PCI řadič, ale pod inú kategóriu, ako je zvuk. Každý, kto má nejaké názory na to, ako sa dá stanoviť aj môj zvuk?
thx |
|
|
|||
|
|||
|
Pre Vaše zdravé práci by som si myslel, že by bolo v riadnom settiings. Stačí skontrolovať, že nič nie je utlmená. Je váš zvuk na palube doske, alebo je to externú kartu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeho rozhodne nie sú na mute, len kontrolujú
I stiahnutie všetkých mojich vodičov okrem to hovorí im chýba "PCI zariadenia" Myslím si, že môže mať niečo robiť. Im Tho nie sú istí, kde stiahnuť ovládač pre tento
|