мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Возач ПОМОЋ!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2008, 23:46
Нови члан групе

Default Возач ПОМОЋ!

Бок

Недавно сам реформаттед и реинсталлед мој ХП лаптоп. Ја сам помоћу Уиндоус КСП Медиа Центер Едитион, а мој је потребна помоћ поново инсталирајте управљачке програме. И изгледа да је изгубио "Дривер опоравка" и обично само идите на веб страницу мануфацторерс, али ја донт кноткле шта дривер имам. ЈА чек на "Девице Манагер" под "Систем" на контролној табли, а дривер са жутим упитник поред њих (деинсталирана драјвера) само рећи ствари попут "Основе система Девице", "копроцесор," ПЦИ Девице "," Видео Цонтроллер ", итд .. Има ли било који начин ја могу наћи мануфацторер је моје драјвера? тхкс!
Old 14. Мар 2008, 06:04
Донаторска Група

Default Возач ПОМОЋ!

ыеах, што моделу рачунару имате

Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
Асус П5Н-Е
РАМ меморија:
ГСкилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
ЕВГА НВИДИА е-ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички погон (е):
Мртав
Цасе / псу:
Генериц Цасе, Генериц псу
Хлађење:
Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
онбоард
Монитор (е):
Делл 2408УФП Ултрасхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Виста Улт, Убунту 7,10 64-Бит
Old 14. Мар 2008, 19:23
Нови члан групе

Default Возач ПОМОЋ!

Им не сигуран шта је производ број па ћу дати обе

Производ: ХП павиљон дв9000

п / н: ЕЗ459УА # АБА
Old 14. Мар 2008, 22:39
Аустин Гроуп

Default Возач ПОМОЋ!

испробајте ову уеб страницу -- хттп://х20000.ууу2.хп.цом/бизсуппорт...дТыпеИд=321957

Ја сам покушао да бисте добили то за скидати податке али ја ћу пробати ово није тако и можда могли добити ХП тецхс да вам помогне.

Живели и срећно

Мы Сыстем: Цохен

Процесор (и):
Дуал Цоре 2.11ГХЗ
Матичне плоче:
Асус - М2Н Кс СЕ
РАМ меморија:
2ГБ
Графичка картица (е):
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
320ГБ Сата
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Схау
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Бенк
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 15. Мар 2008, 11:02
Нови члан групе

Default Возач ПОМОЋ!

тхкс то радила. Моја графика изгледају боље и могу да приступим Интернету са тог рачунара. Иако ја лицемјерје добити било који звук. Једини звук чујем су гласни Беепс кад год могу учинити нешто. Им згодан сигуран дривер су инсталирани, јер све моје аудио дривер појавити се да буде рад у Девице Манагер. Иако је један возач није инсталирана зове ПЦИ контролер, а под другу категорију од аудио. Било ко имати било који идеја како ЈА моћи шкрипац мој звук?
тхкс
Old 15. Мар 2008, 18:44
Аустин Гроуп

Default Возач ПОМОЋ!

За ваш звук за рад бих сте помислили да би било у звук сеттиингс. Довољно је проверити да се ништа не утишана. Да ли је твој звук на табли матичне плоче или га је неки вањски картицу?
Old 15. Мар 2008, 22:38
Нови члан групе

Default Возач ПОМОЋ!

Њена дефинитивно не на нијеми, праведан чек И све моје скинуте дривер осим она каже им недостаје је "ПЦИ Девице" Мислим они мај имати нешто радити са њом. Им мада не знам где се могу скинути возач за овај
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Тампа? Фине Возач ће скенер не ради. Уиндоус не може да открије уређаја Схреддер Дигитал Имагинг & Штампачи 4 30 Авг 2009 08:02
Монитор дривер ребелридер Грапхицс Цардс & Мониторс 4 2 новембар 2008 18:23
Недостаје управљачки програм или нешто? Плеасе хелп. Ницк11927 Мултимедија и кодеци 2 11 децембар 2007 14:21
Требате возач СпецВ Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 3 децембар 2007 06:34
Како да на КСП Инсталл Дривер смудге2977 Уопштено Софтуаре Цхат 4 24 новембар 2007 12:46
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц