az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Sürücü YARDIM!

Reply

Konu Araçları
Old 13 Ocak 2008, 23:46
Yeni Üye Grubu

Default Sürücü YARDIM!

Merhaba

Kısa biçimlendirildikten ve HP dizüstü bilgisayar yeniden yükledim. Ben, Windows XP Media Center Edition kullanıyorum ve ihtiyacım var sürücüleri yeniden yükleme yardımcı olur. Ben "" Sürücü kurtarma kaybettik ve gibi normalde sadece manufactorers web sitesine gider, ama i dont sürücüleri olan var. Ben "Sistem" "altında kontrol panelinden fakat" aygıt yöneticisi kontrol sarı soru işareti onlara gelecek olan sürücüleri () sadece Temel sistem Aygıt "gibi şeyler söylüyorlar sürücüler kaldırılmaz," "Coprocessor," "PCI Aygıt," " Video Denetleyicisi, "vb .. Herhangi bir şekilde i manufactorer benim sürücülerin's bulabilirsiniz? THX!
Old 14 Ocak 2008, 06:04
Bağış Grubu

Default Sürücü YARDIM!

var evet, ne modeli bilgisayar var

Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Anakart:
Asus P5N-E
RAM hafıza:
GSkill 4GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optik Sürücü (ler):
Ölü
Case / PSU:
Genel Durum, Genel PSU
Soğutma:
Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Teknede
Monitör (ler):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
İşletim Sistemi (ler):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 14 Ocak 2008, 19:23
Yeni Üye Grubu

Default Sürücü YARDIM!

Im olan her ikisine de verecek ürün sayısı çok olduğundan emin değilim

Ürün: HP Pavilion dv9000

P / N: EZ459UA # ABA
Old 14 Ocak 2008, 22:39
Yasak Grubu

Default Sürücü YARDIM!

Bu web sitesi deneyin -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

Ben indirmek ama bu ve bu deneyin not belki de HP size yardım etmek için techs alabilir bunu elde etmek için çalıştılar.

Şerefe ve iyi şanslar

Benim Sistemi: Cohen

İşlemci (ler):
Çift Çekirdekli 2.11GHZ
Anakart:
Asus - M2N X SE
RAM hafıza:
2GB
Grafik Kartı (ler):
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
320GB Sata
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Shaw
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Benq
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 15 Ocak 2008, 11:02
Yeni Üye Grubu

Default Sürücü YARDIM!

THX işe yaradı. Benim daha iyi grafik ve bu bilgisayardan internete erişebilirsiniz bak. Although i cant herhangi bir ses alıyorum. Tek ses Ben ne zaman bir şey yapmak olduğunu gürültülü bip sesi duyulur duydum. Im güzel çünkü bütün ses sürücüleri cihaz yöneticisi çalışan gibi görünen sürücüler yüklü olduğundan emin. Her ne kadar bir sürücü PCI denetleyicisi adı kurulu değil, ancak kendi ses farklı bir kategori altında. Herkes nasıl ses düzeltme konusunda bir fikrin var mı?
THX
Old 15 Ocak 2008, 18:44
Yasak Grubu

Default Sürücü YARDIM!

Ses için bu ses settiings olacağını düşündüm sonra da iş için. Sadece hiçbir şey kontrol sessizleşir. Uçakta anakartın ses midir ya da harici bir kart?
Old 15 Ocak 2008, 22:38
Yeni Üye Grubu

Default Sürücü YARDIM!

Bu kesinlikle sessiz üzerinde, sadece kontrol Ben bütün sürücüleri dışında bunu söylüyor Sohbet "Ben bunu nasıl bir şey olabilir bir" PCI Aygıt eksik indirmiş. Im emin olduğu için bu bir sürücü yüklemek için tho değil
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından