![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Kısa biçimlendirildikten ve HP dizüstü bilgisayar yeniden yükledim. Ben, Windows XP Media Center Edition kullanıyorum ve ihtiyacım var sürücüleri yeniden yükleme yardımcı olur. Ben "" Sürücü kurtarma kaybettik ve gibi normalde sadece manufactorers web sitesine gider, ama i dont sürücüleri olan var. Ben "Sistem" "altında kontrol panelinden fakat" aygıt yöneticisi kontrol sarı soru işareti onlara gelecek olan sürücüleri () sadece Temel sistem Aygıt "gibi şeyler söylüyorlar sürücüler kaldırılmaz," "Coprocessor," "PCI Aygıt," " Video Denetleyicisi, "vb .. Herhangi bir şekilde i manufactorer benim sürücülerin's bulabilirsiniz? THX! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| var evet, ne modeli bilgisayar var
| |||
| |||
| Im olan her ikisine de verecek ürün sayısı çok olduğundan emin değilim Ürün: HP Pavilion dv9000 P / N: EZ459UA # ABA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu web sitesi deneyin -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| THX işe yaradı. Benim daha iyi grafik ve bu bilgisayardan internete erişebilirsiniz bak. Although i cant herhangi bir ses alıyorum. Tek ses Ben ne zaman bir şey yapmak olduğunu gürültülü bip sesi duyulur duydum. Im güzel çünkü bütün ses sürücüleri cihaz yöneticisi çalışan gibi görünen sürücüler yüklü olduğundan emin. Her ne kadar bir sürücü PCI denetleyicisi adı kurulu değil, ancak kendi ses farklı bir kategori altında. Herkes nasıl ses düzeltme konusunda bir fikrin var mı? THX |
|
| |||
| |||
| Ses için bu ses settiings olacağını düşündüm sonra da iş için. Sadece hiçbir şey kontrol sessizleşir. Uçakta anakartın ses midir ya da harici bir kart? |
|
| |||
| |||
| Bu kesinlikle sessiz üzerinde, sadece kontrol Ben bütün sürücüleri dışında bunu söylüyor Sohbet "Ben bunu nasıl bir şey olabilir bir" PCI Aygıt eksik indirmiş. Im emin olduğu için bu bir sürücü yüklemek için tho değil |