менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Driver допоможіть!

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 сiчня 2008, 23:46
Нові члени групи

Default Driver допоможіть!

Привіт

Я недавно перевстановить відформатували і моя Ноутбук HP. Я використовую Windows XP Media Center Edition, і потребують допомоги моєї переустановка драйверів. Мені здається, я втратив драйвер "відновлення", і, як правило, просто зайдіть на сайт manufactorers, але я не знаю, які драйвери у мене є. Я перевірив "Диспетчер пристроїв" в розділі "Система" в панелі управління, а водії з жовтим знаком питання з ними (видалити драйвер) просто кажу те на зразок: "Пристрій Базова система", "співпроцесор", "PCI Device", " Video Controller "і т. д. .. Чи є шлях я можу знайти manufactorer's моїх драйверів? Thx!
Old 14 січня 2008, 06:04
Донор групи

Так, яка модель комп'ютера у вас є

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 14 січня 2008, 19:23
Нові члени групи

Їм не впевнений, що є продуктом число, тому я дам як

Товар: HP Pavilion dv9000

P / N: EZ459UA # ABA
Old 14 січня 2008, 22:39
Забороненої угруповання

спробуйте цей сайт -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957

Я спробував отримати його для завантаження, але я не буду тому постарайтеся це і, може, ви отримаєте HP санітарів, щоб допомогти вам.

Будьте здорові і удачі

Моя система: Коен

Процесор (и):
Dual Core 2.11GHZ
Материнська плата:
Asus - M2N X SE
ОЗУ:
2GB
Графічна карта (и):
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
320GB SATA
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Шоу
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Benq
Операційна система (и):
Windows XP
Old 15 сiчня 2008, 11:02
Нові члени групи

Thx він працював. Моя графіка виглядати краще і я можу отримати доступ в Інтернет з комп'ютера. Хоча я нахиляє отримати будь-який звук. Єдине, що я чув голос гучні Звукові сигнали, коли я щось зробити. Їм цілком упевнений, драйвери встановлені, тому що всі мої аудіо драйверів, як видається, що працюють в Device Manager. Хоча є один драйвер не встановлений контролер PCI називається, але її під різні категорії, ніж звук. Кого-небудь є ідеї про те, як я можу виправити мій звук?
Thx
Old 15 сiчня 2008, 18:44
Забороненої угруповання

Для звуку на роботу, я б міг подумати, що це буде в settiings звуку. Відключається Просто переконаєтеся, що нічого. Ваш звук на борту материнської плати або це зовнішні картки??
Old 15 сiчня 2008, 22:38
Нові члени групи

Її точно не про нього, тільки що перевірив Я завантажив всі мої драйверів за винятком того, каже до них зниклих без вісті "PCI Device" Я думаю, що вони можуть щось з ним робити. Їм не впевнений Тхо, де завантажити драйвер для цього
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Драйвер принтера Fine-драйвер сканера НЕ буде працювати. Windows не може знайти пристрій Шредер Digital Imaging & Принтери 4 30 серпня 2009 08:02
Драйвер монітора rebelrider Графічні карти & Монітори 4 2 листопада 2008 18:23
Зниклі без вести водій, або що-небудь? Будь ласка, допоможіть. Nick11927 Мультимедіа & кодеки 2 11 грудня 2007 14:21
Необхідність драйверів SpecV Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 3 грудня 2007 06:34
Як встановити драйвер на XP smudge2977 General Software чат 4 24 листопада 2007 12:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.