![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я недавно перевстановить відформатували і моя Ноутбук HP. Я використовую Windows XP Media Center Edition, і потребують допомоги моєї переустановка драйверів. Мені здається, я втратив драйвер "відновлення", і, як правило, просто зайдіть на сайт manufactorers, але я не знаю, які драйвери у мене є. Я перевірив "Диспетчер пристроїв" в розділі "Система" в панелі управління, а водії з жовтим знаком питання з ними (видалити драйвер) просто кажу те на зразок: "Пристрій Базова система", "співпроцесор", "PCI Device", " Video Controller "і т. д. .. Чи є шлях я можу знайти manufactorer's моїх драйверів? Thx! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, яка модель комп'ютера у вас є
| |||
| |||
| Їм не впевнений, що є продуктом число, тому я дам як Товар: HP Pavilion dv9000 P / N: EZ459UA # ABA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте цей сайт -- http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...dTypeId=321957
| |||
| |||
| Thx він працював. Моя графіка виглядати краще і я можу отримати доступ в Інтернет з комп'ютера. Хоча я нахиляє отримати будь-який звук. Єдине, що я чув голос гучні Звукові сигнали, коли я щось зробити. Їм цілком упевнений, драйвери встановлені, тому що всі мої аудіо драйверів, як видається, що працюють в Device Manager. Хоча є один драйвер не встановлений контролер PCI називається, але її під різні категорії, ніж звук. Кого-небудь є ідеї про те, як я можу виправити мій звук? Thx |
|
| |||
| |||
| Для звуку на роботу, я б міг подумати, що це буде в settiings звуку. Відключається Просто переконаєтеся, що нічого. Ваш звук на борту материнської плати або це зовнішні картки?? |
|
| |||
| |||
| Її точно не про нього, тільки що перевірив Я завантажив всі мої драйверів за винятком того, каже до них зниклих без вісті "PCI Device" Я думаю, що вони можуть щось з ним робити. Їм не впевнений Тхо, де завантажити драйвер для цього |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Драйвер принтера Fine-драйвер сканера НЕ буде працювати. Windows не може знайти пристрій | Шредер | Digital Imaging & Принтери | 4 | 30 серпня 2009 08:02 |
| Драйвер монітора | rebelrider | Графічні карти & Монітори | 4 | 2 листопада 2008 18:23 |
| Зниклі без вести водій, або що-небудь? Будь ласка, допоможіть. | Nick11927 | Мультимедіа & кодеки | 2 | 11 грудня 2007 14:21 |
| Необхідність драйверів | SpecV | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 3 грудня 2007 06:34 |
| Як встановити драйвер на XP | smudge2977 | General Software чат | 4 | 24 листопада 2007 12:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |