![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi tiesiog iš naujo įdiegti savo kompiuteryje atgal į Windows XP. Kartą man teko iš naujo tvarkykles su CD kuris buvo su kompiuteriu, garso ir vaizdo kūrinių tinkamai. Bet ką aš pastebėjau, buvo net tokiems vairuotojams buvo įdiegtas, dėl Device Manager vis dar yra pats geltona klaustuką valstybės tvarkyklė nėra įdiegta? Can anyone tell me kodėl is.thank jums |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persikėlimas į vairuotojus forumą, Prašome įvesti teisingai.
| |||
| |||
| Citata:
atsiprašau. Jūs persikėlė šią vairuotojams forumas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba, garso tvarkyklės niezainstalowane | tsetsu | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 10, 2009 10:14 |
| Multimedija Audio Controller vairuotojas | shaun236 | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 21, 2009 19:43 |
| Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 sausis 2008 20:00 |
| Fotoaparatas vaizdo užklausą. | ashmehta | Digital Imaging & Printers | 16 | 14 sausis 2008 11:18 |
| Audio driver problemos | hollibob | Multimedia & Codecs | 5 | 28 spalis 2007 11:16 |
| Temos įrankiai | |
| |