![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj len preinštalovať počítač späť na Windows XP. Akonáhle som preinštalovať ovládače s cd, ktoré sa stalo s počítačom, zvuk a video funguje správne. Ale čo som si všimol, bola, aj keď tieto ovládače boli nainštalované správne, o Správcovi zariadení je stále rovnaký žltý otáznik uviesť ovládač nie je nainštalovaný? Môže mi niekto povedať, prečo ste túto is.thank |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presťahovanie sa do ovládača fóra, prosím post správne.
| |||
| |||
| ospravedlňovať sa. Presťahovali ste sa do tohto ovládača fórum |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc Audio Driver Not Installed | tsetsu | Multimedia & Kodeky | 2 | 10. jún 2009 10:14 |
| Multimediálne audio controller driver | shaun236 | Multimedia & Kodeky | 1 | 21. mája 2009 19:43 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Kamera video dotazu. | ashmehta | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 16 | 14. január 2008 11:18 |
| Audio ovládač problémy | hollibob | Multimedia & Kodeky | 5 | 28. októbra 2007 11:16 |
| Thread Tools | |
| |