![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kell vezetők a saját nVidia GeForce 7300 LE kártyával. Megnéztem az nVidia site de én didnt know melyek szedni. tud valaki segíteni pls? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugrás ide> http://www.nvidia.co.uk/page/drivers.html
Aztán a dobozok alatt akarsz> Graphics Driver> GeForce 7 sorozat> Ezután válasszuk ki az operációs rendszert> Akkor kattintson Go A képernyőn, hogy a következő, a "Letöltés" Kiválaszt "Elsődleges Site". Fogadja el a licencszerződést, majd mentse a fájlt az asztalra. Ezután futtassa a szoftvert, és kövesse az utasításokat. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nem számít, ha az USA-ban, im? És ezt a segítséget a játékok? |
|
| |||
| |||
| Ha az USA-ban Tovább a> http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Ugyanaz az utasításokat. Igen ez segít majd a játékokra, a lot, a gépjárművezetők számára a lakossági csomagolási elavultak, amikor megvásárolja a terméket, a tétel is lehetett volna a tranzit vagy a polcon hétig vagy hónapig. |
|
| |||
| |||
| Wow. Azt kell frissíteni, vagy valami, mert tegnap, amikor bementem, hogy ugyanazon a helyszínen, ők nem voltak okai a GeForce 7 Vista, 32bit & 64bit. EDIT: Köszönöm a segítséget |
|
| |||
| |||
| Amit a jó hírek, örülök, a naprakész. Nem probléma. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hol vannak a vezetők? | Jack06 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 12. december 2007 08:59 |
| Nem a járművezetők! | mxmad32 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 30 | 25. november 2007 12:37 |
| Illesztőprogramok új számítógépre. | Tronix | Multimédia és kodekek | 14 | 18. november 2007 12:23 |
| CD & DVD Meghajtók | scurr | Drives & Removable Media | 8 | 13. október 2007 02:50 |
| ATI Driverek | Agon | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 16. augusztus 2007 17:30 |
| Téma eszközök | |
| |