![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu vairuotojų mano NVIDIA GeForce 7300 LE kortele. Aš mačiau ne nvidia svetainę, bet i didnt know kurie iš jų pasirinkti. Can someone help pls? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spauskite čia> http://www.nvidia.co.uk/page/drivers.html
Tuomet iš žemiau esančio dėžės noriu> Graphics driver> GeForce 7 Series> Tada pasirinkite operacinę sistemą,> tada spauskite Pirmyn Ekrane taip, kad pagal "Atsisiųsti" Pasirinkti "pagrindinę svetainę". Patvirtinti licencijos sutartis įrašykite failą savo darbalaukyje. Tada paleiskite programos ir sekite instrukcijas. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ar tai klausimas, jeigu jiems į JAV? Ir bus šis žinynas žaidimai? |
|
| |||
| |||
| Jei JAV eiti į> http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Pačiu instrukcijas. Taip, tai padėtų su žaidimų aikštelė, su mažmeninės pakuotės tvarkykles yra pasenusios, kai perkate produktą, punktas galėjo būti vežamos tranzitu arba į lentyną savaičių ar mėnesių. |
|
| |||
| |||
| Wow. Jie turi būti atnaujinti ar ką nors, nes vakar, kai nuėjau į toje pačioje vietoje, jie neturėjo GeForce 7 tvarkykles Vista 32bit ir 64bit. EDIT: Ačiū už pagalbą |
|
| |||
| |||
| Thats geros naujienos, džiaugiuosi savo atnaujinama. Jokių problemų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kur yra vairuotojų? | Jack06 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 12 gruodis 2007 08:59 |
| Nr vairuotojams! | mxmad32 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 30 | Lapkritis 25, 2007 12:37 |
| Vairuotojai mano naujas PC. | Tronix | Multimedia & Codecs | 14 | Lapkritis 18, 2007 12:23 |
| CD ir DVD tvarkyklės | scurr | Drives & Removable Media | 8 | 13 spalis 2007 02:50 |
| ATI Drivers | Agon | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Rugpjūtis 16, 2007 17:30 |
| Temos įrankiai | |
| |